Annonce
Sydfyn

Svendborg: En død i eksplosionsbrand

Foto: Local Eyes
Fyns Politi oplyser, at en person er omkommet og en anden blev lettere såret ved den eksplosionsagtige brand, som onsdag ramte en ejendom i Svendborg. Onsdag aften fik beboerne i området lov til at vende hjem.
Annonce

Svendborg: En person omkom og en blev lettere såret, da der onsdag formiddag uddbrød en eksplosionsagtig brand i en villa på Græskæmnervej 17 i Svendborg.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet kender endnu ikke identiteten på den dræbte, men har en formodning om, hvem der er tale om.

Politiet modtog anmeldelsen om branden klokken 10.55. Da der var oplysninger om, at branden var opstået i forbindelse med en kraftig eksplosion, blev sprængstofsekperter fra EOD tilkaldt for at sikre gerningsstedet, så kriminalteknikerne kunne komme i gang med efterforskningen.

Den tilskadekomne blev bragt på sygehuset umiddebart efter redningsmandskabets ankomst til stedet.

Annonce

Brand slukket

Først omkring klokken 16 var branden slukket, så sikringen af brandstedet kunne komme i gang. Derefter kunne sprængstofeksperterne fra EOD konstatere, at der lå en omkommen person i huset.

Politiet gik derefter i gang med de tekniske undersøgelser for at fastlægge hændelsesforløbet, identificere den omkomne og fastslå de nærmere omstændigheder omkring eksplosionen, der var så kraftig, at ejendommen er blevet voldsomt beskadiget.

Sent onsdag oplyste politiet så, at kriminalteknikerne og EOD's sprængstofseksperter var færdige med deres undersøgelser på brandstedet.

Fyns Politi ophævede derfor det fareområde, der ellers betød, at beboerne i området ikke kunne komme hjem, og at vejene i området var afspærret.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce