Annonce
Nyborg

Sved på panden: Nyborg Tennisklub åbner banerne for børn og unge

Hver tirsdag og torsdag til og med uge 31 kan børn fra ni år blive undervist i tennis i Nyborg Tennisklub. Foto: Maria Frellesen Pedersen
En af sommerferiens mange aktiviteter for børn og unge er tennis i Nyborg Tennisklub hver tirsdag og torsdag.
Annonce

Nyborg: - Nu skal vi have gang i en lille konkurrence, lyder det fra Slavica Jepsen, der deler de otte fremmødte børn op i to grupper. Fire på hver side af nettet.

For anden gang i skolernes sommerferie åbnede Nyborg Tennisklub torsdag banerne for børn og unge i alderen 9 til 18 år, der kunne prøve kræfter med tennisverdenen i to timer.

Slavica Jepsen, der er tenniscoach, underviser børnene uanset niveau. Foto: Maria Frellesen Pedersen

- Det gælder om at være den, der står sidst tilbage på den ene side af nettet, fortæller tennistræneren, mens børnene stod klar med hver deres ketsjer i hånden.

Få minutter efter løb børnene fra den ene side af banen til den anden, mens de ihærdigt prøvede at skyde bolden over på den anden side af nettet.

Annonce

Sjovt og lærerigt

Nyborg Tennisklub tilbyder i uge 28, 29, 30 og 31 tennislektioner fra klokken 10 til 12 hver tirsdag og torsdag, hvor interesserede børn og unge kan møde op ved klubben til en lektion uanset niveau.

- Det er lidt forskelligt, hvad vi laver fra gang til gang - det kommer an på deres niveau. I dag er der kun to med, som jeg har trænet tidligere, så indtil videre har de prøvet at få en fornemmelse for bolden og lære forhåndsslag, fortæller Slavica Jepsen, der er uddannet tenniscoach.

Annonce

Nye teknikker

To af dem, der var med på banen torsdag formiddag, var søstrene Jasmin og Josefine Humøller på 17 og 14 år. De to søstre, der til daglig spiller fodbold, synes det kunne være sjovt at prøve noget andet. Derfor valgte de at bruge en dag i sommerferien på en tennislektion i klubben.

Josefine Humøller, 14 år (tv.) og søsteren Jasmin Humøller, 17 år havde valgt at bruge en dag i deres sommerferie på at blive bedre til tennis. Foto: Maria Frellesen Pedersen

- Vi har kun prøvet det et par gange i skolen tidligere, så derfor tænkte vi, at det kunne være meget sjovt at prøve igen, lyder det fra Jasmin Humøller.

Selv om begge piger havde prøvet at stå med en tennisketsjer i hånden før, blev de alligevel klogere på teknikken bag.


Det er sjovt, men det er faktisk også sværere, end jeg havde regnet med. Man skal ikke slå så hårdt til bolden, som jeg troede, man skulle.

Josefine Humøller, 17 år


- Det er sjovt, men det er faktisk også sværere, end jeg havde regnet med. Man skal ikke slå så hårdt til bolden, som jeg troede, man skulle, fortæller Josefine Humøller.

Det er gratis at deltage på tennislektionerne - og man må komme alle de gange, man vil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce