Annonce
Debat

Svar til SF-formand. Intet ønske om borgmesterpost

Tak til formanden for Assens Forsyning A/S for sit vågne svar på mit læserbrev vedrørende Assens Forsynings høje priser på vand og afløb.

Jeg havde dog håbet på et svar, hvor AssensBbyråd havde skiftet kurs og overladt al håndtering af vand og spildevand til VandCenter Syd, som i forvejen har al den administration der skal til. Men sådan gik det ikke. Så var det til gengæld opmuntrende at læse Poul Erik Kristiansens fortælling om sin skoletid på Tarup skole i Odense, hvor Poul Erik deltog i teaterstykket "Den politiske kandestøbe" .

For i samme årti var jeg selv med i en skolekomedie i Assens, der handlede om en dreng, som havde evner til at kunne se ind i fremtiden. Formanden for SF i Assens skal ikke være bange. Jeg har intet ønske om at blive borgmester i Assens, som i forvejen har en borgmester, der ved det seneste budgetforlig aflagde sit politiske svendestykke som bykonge og som skal "tage af kommunekassen", hvor der ikke er noget at tage af, for ikke at blive genvalgt.

I mellemtiden kan formanden for SF i Assens så passende foreslå en kommunesammenlægning mellem Assens og Odense, til gavn for arbejderklassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce