Annonce
Læserbrev

Svar til Crawley. Venstre vil samtale og styr på økonomi

Læserbrev: I mandagens avis kan man læse Cæcilie Crawleys indlæg, hvor hun efterlyser den politiske retning for Venstre og Christoffer Lilleholt. Hun mener ikke, at der har været en tydelig retning fra Venstres side, om hvad man ønsker at gøre for Odense. Det ser ud til, at Crawley ikke har gjort sit forarbejde inden hun satte sig ned og skrev sit indlæg.

Hvis man følger med på Venstre og Lilleholts sociale medier eksempelvis Facebook, så er det tydeligt, hvad Venstre ønsker. Man ønsker at gøre det lettere for erhvervslivet i Odense, så man kan sikre, at det har det rette erhvervsklima til at vækste og gøre os alle rigere. Man ønsker at styrke beskæftigelsen, så flere får mulighed for at arbejde og forsøge sig selv.

Det er godt for den enkelte ledige, så man har noget at stå op til, være sammen med kollegaer og tjene til dagen. Man ønsker at gøre op med kriminaliteten fra Vollsmose og sikre, at vi får en bydel, hvor man ikke skal risikere at blive skudt på, når man færdes derude. Det er godt for trygheden og sikkerheden i Odense by.

Venstre ønsker et løft af folkeskolen og renovering af den i stedet for mere letbane til Vollsmose

Såfremt Crawley stadig ikke mener, at der er en politisk retning fra Venstre, så kunne den politiske ordfører gå ind på Venstre Odenses hjemmeside, hvor hun bl.a. kan se Venstres budgetforslag til 2020 fra budgetforhandlingerne i oktober. Her siges det tydeligt, at man ønsker samtalen frem for en udelukkelse af forhandlingerne, at man ønsker at få styr på kommunens økonomi og sikre, at kernevelfærden får de ressourcer, som der er brug for ved fx. at tænke i innovative løsninger. Alt dette mener Venstre.

For der er brug for en ny retning for Odense – et systemskifte om man vil!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce