Annonce
Debat

Svar. Henning Sanders kvalme

Kære Henning Sander. Jeg er ked af, at du går rundt med konstant kvalme. Det har dog ikke noget med os radikale at gøre. Det må skyldes din opvækst, hvor du er blevet påført ekstrem antipati mod netop Radikale Venstre. Det har givet dig et kald i livet, nemlig at skose liste B, og lokalt undertegnede.

Du skal vide, at det lever jeg ganske fint med. I dine utallige læserbreve om emnet forekommer intet nyt - kun din antipati. Dog synes jeg, du skal holde dig til sandheden. Jeg har ikke foreslået at nedlægge biblioteker. Det gør BDO, og i øvrigt bibliotekerne selv for nogle få år siden.

Mht. til din kvalme, ja så havde jeg da håbet og troet, at du fik lidt ”luft” i maj, da vi mødtes ved gågadearrangement i Assens. Sådan oplevede jeg i hvert fald dit kropssprog og dit korte udfald. Måske lidt længere taletid med/mod en radikal kunne hjælpe. Jeg er klar.

Jeg har tidligere inviteret mig selv på kaffe hos dig. Jeg medbringer brød eller kage. Det tilbud står ved magt. Jeg tror på, at du bag den antiradikale facade er en rar mand med megen livserfaring. Ses vi?

Annonce
Poul Poulsen, byrådsmedlem for Radikale Venstre i Assens. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1944: Grufuld ulykke på jernbanen ved Nyborg

1994 Den fine Carl Nielsen-sal i koncerthuset lægger lørdag aften scene til så slibrige sager, at arrangørerne har bevidst har placeret et skilt med ”forbudt for børn” hen over plakaterne. Skuespillerne Henrik Kofoed, Niels Olsen, Søren Pilmark og Asger Reher, der ikke er bange for at ødelægge det pæne image, spiller med fez og unoder rollerne som ”Ørkenens Sønner”. Hver aften oplever de, at publikum udvandrer fra showet. Det skete forleden aften i Holstebro, da det blev for meget for en del af publikum med billige bemærkninger om menneskets nedre regioner og ikke mindst, da en totalt afklædt Kofoed ifølge Holstebro Dagblad fløj hen over tilskuerne med ”alt dinglende, hvad der nu kunne dingle”. 1969 De værnepligtige på Langelandsfortet er gået i sultestrejke, der begyndte i går middags og fortsatte i aftes. Om strejken slutter i dag afhænger af et møde, som orlogskaptajn skal have med talsmændene i eftermiddag. Klagerne vedrører både den varme og kolde mad. De værnepligtige hævder, at flæskestegen er for fed, og at der er lidt variation i det kolde bord, selv om der er otte-ni retter at vælge imellem. - Som altid ved sådanne lejligheder er det nogle enkelte, der starter en aktion, og så kvier resten sig ved ikke at gå med, siger orlogskaptajnen til Fyens Stiftstidende. Det er omkring 100 mand, der sultestrejker, mens det fastansatte personel stadig spiser maden og betaler for den uden at klage. 1944 En grufuld ulykke, der har kostet en mand livet, skete tidligt i morges på banestrækningen i nærheden af Nyborg. En banearbejder, der på skinnecykel var på vej til sit arbejde på Nyborg Station, havde ikke observeret et forsinket tog på strækningen. Han blev påkørt og hans frygteligt lemlæstede lig slæbt med at lokomotivet på en strækning af over to kilometer. Først ved ankomsten til Nyborg Station opdagede lokomotivføreren, at lokomotivets forparti var oversprøjtet med blod. Da jernbanelinjen derefter blev afpatruljeret, fandt man liget af banearbejderen, der formodes at være dræbt på stedet. Liget, der var fuldstændig ukendeligt, blev i Falcks ambulance ført til ligkapellet ved Nyborg Sygehus.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce