Annonce
Debat

Svar. Henning Sanders kvalme

Kære Henning Sander. Jeg er ked af, at du går rundt med konstant kvalme. Det har dog ikke noget med os radikale at gøre. Det må skyldes din opvækst, hvor du er blevet påført ekstrem antipati mod netop Radikale Venstre. Det har givet dig et kald i livet, nemlig at skose liste B, og lokalt undertegnede.

Du skal vide, at det lever jeg ganske fint med. I dine utallige læserbreve om emnet forekommer intet nyt - kun din antipati. Dog synes jeg, du skal holde dig til sandheden. Jeg har ikke foreslået at nedlægge biblioteker. Det gør BDO, og i øvrigt bibliotekerne selv for nogle få år siden.

Mht. til din kvalme, ja så havde jeg da håbet og troet, at du fik lidt ”luft” i maj, da vi mødtes ved gågadearrangement i Assens. Sådan oplevede jeg i hvert fald dit kropssprog og dit korte udfald. Måske lidt længere taletid med/mod en radikal kunne hjælpe. Jeg er klar.

Jeg har tidligere inviteret mig selv på kaffe hos dig. Jeg medbringer brød eller kage. Det tilbud står ved magt. Jeg tror på, at du bag den antiradikale facade er en rar mand med megen livserfaring. Ses vi?

Poul Poulsen, byrådsmedlem for Radikale Venstre i Assens. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce