Annonce
Debat

Svar fra Odense Renovation

Annonce

Læserbrev: Kære Manja

Parkeringsforholdene på den smalle Nyvangsvej er bestemt udfordrende, og som du så fint beskriver, er det af og til umuligt at komme igennem med vores skraldebiler til stor frustration for både beboere og skraldemænd.

Afdelingen for Trafik & Mobilitet ved Odense Kommune er også opmærksom på udfordringen, og har derfor indført muligheden for at parkere med det ene sæt hjul på fortovet i den ene side af vejen. Dette efterleves dog ikke altid, og dermed står vi fortsat med udfordringen.


Odense Renovation valgte derfor at uddele en flyer til beboerne i området med en opfordring om at huske det med to hjul på fortovet.


Senest i denne uge kunne vi ikke komme igennem med skraldebilen, og vores medarbejder måtte, som du også beskriver, parkere bilen og gå ind for at hente samtlige beholdere, hvilket naturligvis ikke er en holdbar løsning.

Odense Renovation valgte derfor at uddele en flyer til beboerne i området med en opfordring om at huske det med to hjul på fortovet – underforstået, at det naturligvis kun er i den side af vejen, hvor det er tilladt og skiltet med.

Odense Renovation har torsdag i næste uge et møde med Trafik og Mobilitet ude på Nyvangsvej, hvor vi i fællesskab vil se på alternative løsninger for at komme udfordringerne til livs.

Vi håber meget på en brugbar og langtidsholdbar løsning til gavn for både jer som beboere og os, der meget gerne vil afhente jeres affald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce