Annonce
Kerteminde

Svømmeklub har nul medlemmer: - Ingen melder sig til, så længe landet er lukket

Aslak håber på mange mennesker i vandet når alt forhåbentligt er tilbage til normalt i september.
Fritidssport på amatørniveau er nok ikke det første som genåbner, mener Aslak Lund, formand i Munkebo Svømme- og Kondiklub 72.

Munkebo: Nu står Munkebo Svømmehal klar igen. Den mangler lige de sidste små renoveringer, men bassinet er klar til at blive brugt, og med nyt loft, skinnende hvide vægge og en bedre akustik, vil svømmehallen kunne åbnes i bedre stand end nogensinde før.


Der er ingen, der melder sig til, for vi kan alligevel ikke rigtig lave noget.

Aslak Lund


Alligevel går der nok en rum tid, før gæsterne igen kan bydes indenfor, da corona-restriktionerne stadig gælder, og for Munkebo Svømme- og Kondiklub 72, kan stedet godt være lukket lidt endnu. Klubben har nemlig ingen medlemmer.

Annonce

Ramt af restriktionerne

Kontingenterne skulle på nuværende tidspunkt være betalt for sæsonen, som strækker sig fra nu og frem til sommer. Grundet den forsinkede restaurering af bygningen og coronaens nedlukning af store dele af samfundet, er der derfor ingen som har meldt sig ind.

- Det har jo været usikkert, hvad der skulle ske i de her corona-tider. Det er da fint, at svømmebassinnet står klar, men uanset hvad, kan man jo ikke svømme endnu, så vi står i samme situation, som vi gjorde, da restaureringen stod på. Der er ingen, der melder sig til, for vi kan alligevel ikke rigtig lave noget, siger Aslak Lund, formand for Munkebo Svømme- og Kondiklub 72.

Aslak forventer ikke det helt store her til foråret, men han håber på, at Danmark vil åbne nok op, til at der kan laves nogle små begivenheder hen over sommeren.

- Lige nu kan vi jo ikke så meget, og vi ved ikke, hvordan fremtiden ser ud. Jeg tvivler på, at det bliver klubber som vores, som er de første til at åbne, når Danmark på et tidspunkt begynder at genåbne. Men når de gør, så går vi i gang, og så vil folk da forhåbentlig melde sig ind igen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Superman, Døgnbrænderen og andre lokale kendisser vil ind i politik - kan de holde gejsten?

Annonce