Annonce
Fyn

Svømmehal og badeland desinficeres efter klager over hudirritation

Fredericia svømmehal og badeland bliver desinficereret efter otte børn har oplevet hudirritation efter besøg i faciliteterne. Billedet er fra den store renovering af svømmehallen for et par år siden. Arkivfoto: Mads Hansen

Fredericia: Fredericia Idrætscenter lukker som tidligere nævnt i et døgn frem til tirsdag eftermiddag. Årsagen er, at otte børn, som har brugt aktiviteterne, har fået konstateret hudirritation med ømhed og rødme af håndflader og fodsåler. Det fremgår af en pressemeddelelse fra FIC.

- FIC har, siden den første henvendelse for tre uger siden, været igennem samtlige sikkerhedsprocedurer og været i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed. Siden har flere henvendt sig med samme symptomer, og derfor lukker FIC nu ned for aktiviteterne for at desinficere hele området, oplyser idrætscentret.

Ficness' kunder og brugere af hallerne kan stadig bruge omklædningsrummene. Skoler og andre institutioner, som bruger svømmehallen og badelandet i perioden, hvor der er lukket, er blevet kontaktet, lyder det i pressemeddelelsen, hvor FIC beklager generne.

Annonce

FIC har, siden den første henvendelse for tre uger siden, været igennem samtlige sikkerhedsprocedurer og været i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed.

Fredericia Idrætscenter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

OB

Kadrii: Det er bedre nu

Faaborg-Midtfyn

Grøn fynsk biogas-gigant kører selv på sort diesel: - Afgifterne på biogas-brændstof er for høje

Annonce