Annonce
Læserbrev

Svømmehal. Med lidt svensk hjælp går det

Annonce

Læserbrev: Som årgang 1929 og mangeårig bruger af Odenses svømmehaller, har det ikke været uden problemer at overgå til svømmehallernes nye it-system, kaldet NEM-billet. I den forbindelse vil jeg dog gerne rose de mange søde og venlige piger/drenge, der har hjulpet til i overgangsperioden.

Men èn ting har de ikke kunnet hjælpe med. Hængelåse. Jo, udlåne, men ikke købe.

Jeg overværede forleden, at der ikke var flere låse at låne ud. Det gik ud over nogle ”fremmede”. Jeg kan forestille mig, at de har lidt sværere ved at finde steder, hvor man sælger disse låse. Det vil i øvrigt efter min mening også være alle andre brugere til stor nytte, hvis man kunne købe låsen samme sted som billetten.

Hvorfor køber Odense Kommune/Idrætspark ikke et antal låse med tilhørende rabat. Rabatten kunne vel dække nogle af udgifterne, måske det hele - og hvis ikke – så har Odense Kommune/Idrætspark vel hørt om noget, der kaldes service.

Det har man i hvert fald hørt i Sverige. For nogen tid siden var jeg i Mora, hvor jeg besøgte svømmehallen. Som ”fremmed”/turist, fik jeg selvfølgelig tilbudt at købe en hængelås, så mit besøg hos kommunen/svømmehallen blev en succes. Det kunne man altså i Sverige – som nogle i øvrigt kalder ”Forbudslandet” – men ikke i Danmark, i H.C. Andersens eventyrby.

Ud over lidt problemer med de nye systemer i svømmehallen på Klosterbakken er jeg stadig glad for at komme her. Jeg havde jo min hængelås fra Mora.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce