Annonce
Sport

SUS Nyborg stred længe flot - men Bo Spellerberg og kompagni var i længden for stærk en modstander

SUS Nyborgs spillere - som her med stregspilleren i hvid trøje mod Midtjylland i efteråret - stred af bedste vilje mod HØJ. Foto: Birgitte Carol Heiberg
SUS Nyborg må vente på forbundets afgørelse om annullering af sæsonen eller ej, før skæbnen er bekendt. Lørdag var HØJ for stærk en modstander.

HÅNDBOLD: SUS Nyborg stred flot i en halvleg og var tæt på HØJ, hvis profil Bo Spellerberg dog endte med at nette syv gange - og i sidste og allervigtigste ende sejrede gæsterne 34-25 i det østfynske i 1. division - i det flot klingende Ullerslev- Kultur- og Idrætscenter.

SUS Nyborg kæmper for at få ende fornuftig ende på sæsonen, der hidtil har budt på en placering på en barsk kamp i bunden af rækken. Helt naturligt vor en oprykker.

SUS Nyborg kom bagud 1-5, men HØJ kom på 13-13, og dermed var teksten nok læst for hjemmeholdet i den intime arena.

Magnus Ormhøj Kristensen blev  hjemmeholdets topscorer med fem mål, mens Joakim Rydal og Rasmus Levinsen hver scorede fire mål.

Dermed forblev SUS Nyborg på sidstepladsen, hvor HC Odense ligger lige over, men nu venter alle hold i rækken mere eller mindre nervøst på afgørelsen fra forbundet omkring afslutningen - eller ej - på sæsonen. Det blev symptomatisk for kampen, at SUS Nyborg blev noteret for fire udvisninger, mens gæsterne slap med én.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce