Annonce
Nyborg

SUS Nyborg 2 tabte til topholdet

Lasse Kok Hansen blev topscorer for SUS Ullerslev. Arkivfoto: Morten Rohde.

Håndbold, Herrer, 3. Division, Pulje 5:Hvidovre IF-SUS Nyborg 2 30-26 (16-12)

Lokalsport: Efter fire sejre på stribe måtte udeholdet strække gevær, da Hvidovre, der nu indtager en delt førsteplads, viste sig, som en særdeles stærk modstander.

- Specielt deres højre side gør ondt på os, og der er for få perioder, hvor vores forsvar får rigtig fat, så vi kan løbe med dem i kontrafasen, sagde holdansvarlig, Morten Andersen, efter søndagens nederlag, og tilføjede.

- Et er, at vi møder et tophold, men når vi samtidig får ti udvisninger, og de får tilkendt otte straffekast, så bliver det svært, at slå et tophold på udebane.

Med seks mål blev Lasse Kok Hansen topscorer for SUS Nyborg, hvis øvrige mål blev sat ind af Franklin Fernandez og Sebastian Jepsen med hver fire, Frederik Dullum og Christoffer Godskesen hver tre, mens Mikkel Birch og Jon Jørgensen begge blev noteret for to, og endelig blev Alexander Verheij noteret for en enkelt scoring. I kommende weekend er holdet oversidder, så næste opgave er først om 14 dage, hvor FIF 2, aktuelt placeret lige over SUS Nyborg i tabellen, er modstanderen i Ullerslev. (JOSC)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce