Annonce
Assens

Supermoderne rensningsanlæg: Tre totalentreprenører med bud

Assens Ny Renseanlæg med tilhørende biogasanlæg er en del af en samlet Ny Forsyningspark, der også indeholder nyt vandværk samt administration, lager og værksted til Assens Forsyning A/S. Illustration: SLA Arkitekter
Assens Forsyning A/S har valgt de totalentreprenører, der kan byde på opførelsen af Assens Ny Renseanlæg med tilhørende biogasanlæg.

Assens: 25. juni var der frist for at søge om prækvalifikation til at byde på opførelsen af Assens Ny Renseanlæg med tilhørende biogasanlæg. Da der er tale om et udbud med forhandling efter Udbudsloven, har interesserede tilbudsgivere skulle anmode om prækvalifikation.

Assens Forsyning A/S har som bygherre modtaget ansøgninger fra tre totalentreprenører med tilknyttede rådgivere. Da alle interesserede tilbudsgivere efterlever kravene i udbudsbekendtgørelsen, er de alle prækvalificerede.

De prækvalificerede er:

Konsortiet Nyt Assens Renseanlæg (Jacobsen & Blindkilde A/S og EnviDan A/S).

Munck Havne & Anlæg A/S

Per Aarsleff A/S.

De tre totalentreprenører har indtil 14. november til at udarbejde deres endelige tilbud og forslag til opførelsen af det nye supermoderne renseanlæg, som skal rense al vand i Assens Kommune. Herefter følger et forhandlingsforløb, inden vinderen af udbuddet vælges sidst i februar 2020.

Annonce

Ny forsyningspark

Assens Ny Renseanlæg er en del af en samlet Ny Forsyningspark, der også indeholder nyt vandværk samt administration, lager og værksted til Assens Forsyning A/S.

Forsyningsparken etableres ved Egebjergvej og Fåborgvej i den østlige udkant af Assens, hvor Assens Ny Vandværk allerede er under opførelse.

Assens Ny Renseanlæg er en forudsætning for kunne efterleve beslutningen i Assens Byråd om at omlægge håndteringen af spildevand fra de nuværende otte mindre renseanlæg rundt om i kommunen til ét nyt og samlet anlæg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uenighed om straffen: Anklager og forsvarer milevidt fra hinanden i sag om sexovergreb på dement kvinde

OB

OB spiller test i Malmø

Faaborg-Midtfyn

Udsigt til kaos i skraldespanden: Også politikere frygter, at ny affaldsordning bliver ringere end den gamle

Annonce