Annonce
Erhverv

Superbrugsen udbetaler sekscifret beløb i bonus til de ansatte: - De er forretningens frontløbere

Der er 325.000 kroner på vej i bonus til deling mellem Superbrugsens 37 ansatte. Arkivfoto: Claus Bøge Jensen
For tredje gang på fem år bestyrelsen i Haarby Brugsforening valgt at påskønne medarbejderne med et ekstra beløb oveni den faste løn.

Haarby: - Det kan godt være, at de ikke er frontpersonale i sygehusvæsenet, men de er dælme et trofast frontpersonale her i Superbrugsen i Haarby, og de har alle gjort en fantastisk indsats det sidste års tid under coronaen.

Sådan indledte Majbritt Møllebjerg, formand for Haarby Brugsforening A.m.b.a., sin korte tale på årets generalforsamling, der fandt sted i brugsens egne lokaler og som for andet år i træk blev afviklet helt uden inviterede medlemmer.

Superbrugsen har valgt at belønne samtlige ansatte med en bonus oven på et helt ekstraordinært travlt år i dagligvareforretningen i Algade. Det samlede bonusbeløb er på 325.000 kroner, og samtlige 37 ansatte har fået del i den.

Annonce

Det er tredje år inden for de seneste fem år, at Superbrugsen i Haarby vælger at påskønne personalet med et særligt bonusbeløb. I 2016 delte personalet en halv million kroner i bonus, og året efter var der 250.000 kroner til deling mellem personalet.

Superbrugsen brugte 2018 og 2019 til at positionere og konsolidere sig i et skærpet dagligvaremarked efter åbningen af Rema 1000 i Haarby i efteråret 2017, og her blev det ikke til bonusudbetalinger til personalet.

Bonusbeløbet på 325.000 kroner er fratrukket årets resultat, der viste et overskud på 1.885.021 kroner. Det er omkring 800.000 kroner større end i regnskabsåret 2019.

Vaskehal i Grønnemose

Det var Superbrugsens sidste regnskab med Henrik Bak Larsen som chef. Han oplyste tidligere på året, at han går på pension efter næsten 30 år som uddeler i Haarby.

- Det er et meget tilfredsstillende regnskab, der selvfølgelig også skal ses i lyset af coronaepidemien, som har gavnet en forretning som vores, fastslår Henrik Bak Larsen.

Superbrugsen i Haarby er økonomisk godt polstret til fremtiden. Majbritt Møllebjerg kan fortælle, at man går med flere planer for nye investeringer - blandt andet i mere miljøvenligt inventar i forretningen.

Majbritt Møllebjerg fortsætter på 11. år som formand for Haarby Brugsforening. Foto: Søren Plovgaard

Helt konkret opføres der i samarbejde med brugsen i Middelfart en vaskehal tæt på motorvejsafkørsel 55 i Grønnemose nord for Aarup. Her er der i forvejen planer om at etablere et servicecenter i trekanten mellem Gammelhovedvej og Industrivej.


Det kan godt være, at de ikke er frontpersonale i sygehusvæsenet, men de er dælme et trofast frontpersonale her i Superbrugsen i Haarby, og de har alle gjort en fantastisk indsats

Majbritt Møllebjerg, formand for Haarby Brugsforening A.m.b.a.


Superbrugsen håber, at vaskehallen kan stå færdig allerede i år og senest i foråret 2022. Det bliver Superbrugsens sjette vaskehal. I forvejen driver man to vaskehaller i Haarby samt en i Assens, Aarup og Glamsbjerg.

Annonce

Ny uddeler snart klar

Bestyrelsen forventer snart at have Henrik Bak Larsens afløser som uddeler på plads. I næste uge indleder man de første samtaler til stillingen, som bestyrelsen har modtaget otte ansøgninger til.

Bestyrelsen for Superbrugsen i Haarby forventer snart at have navnet på den nye uddeler, der skal afløse Henrik Bak Larsen, der har valgt at gå på pension med udgangen af juni. Henrik Bak Larsen har været brugsens kun tredje uddeler, siden brugsen blev grundlagt i 1932. Arkivfoto: Kim Rune Jessen

Efter generalforsamlingen blev Majbritt Møllebjerg genvalgt som formand på 11. år. Bestyrelsen består desuden af Henning Damholt, Britta Pilgaard Jensen, Ingrid Bundgaard, Gert Caprion Petersen, Birgit Skov Bendt og Anne Grethe Nielsen.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Trods klart bevis afviste politiet at finde Bolettes flugtbilist: Nu siger de undskyld og kigger på sagen igen

Danmark

Onsdagens coronatal: For femte dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Syvårig dreng forbrændt nær børnehave: Teknikere arbejder på at finde årsagen

Navne For abonnenter

Bent og Ingelise sagde farvel til livet samme dag - Bent var i mange år manden bag Blumøllers udvikling

Kultur

Populær kromand i medvind ved festspil: - Jeg har sagt, at selvfølgelig sælger vi da 2000 madbilletter, og jeg har næsten altid ret

Kultur

Rosenfestival: 10 ting du skal vide for at blive klar til årets største begivenhed i Bogense

Danmark

Onsdagens coronatal: For femte dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Middelfart

Igen i Fjelsted: Kom til Folk Festival fredag

Kerteminde

Fyns Politi om tyvs forsøg på at stjæle bil: - Det tror jeg ikke, vi har set i nyere tid

Danmark

Familie på fem bor på få kvadratmeter: Livet på en husbåd er besværet værd

Odense

CNN vil finde Danmarks dna i Odense: Vært skal spille med i H.C. Andersen Paraden

Erhverv For abonnenter

De første har allerede meldt sig: Der er interesse for at købe Valdemars Slot

Faaborg-Midtfyn

Nu må forældre se døende søn i halvanden time ugentligt: Kæmper fortsat for at være tæt på lille Marco

Annonce