Annonce
Middelfart

Superbrugsen Strib flytter blomster fra handicapparkering efter debat: - Vi gjorde det i god tro

Det var denne placering af blomster ved Superbrugsen i Strib, der onsdag fik debatten til at rulle på sociale medier. Privatfoto: Poul Christensen
Superbrugsen Strib havde onsdag inddraget en handicap-parkeringsplads til blomster. Blomsterne bliver nu flyttet, og brugsuddeleren opfordrer desuden kunder, der skal bruge pantautomaten og hæveautomaten til ikke at bruge butikkens handicapparkering.

Strib: I strib har Superbrugsen inddraget en handicapplads på parkeringspladsen til at "parkere" butikkens udvalg af blomster i stedet.

Det vakte onsdag en hel del debat på Facebook.


Annonce

Vi lytter til vores kunder. Så vi flytter selvfølgelig blomsterne. Vi er ikke sat i verden for at genere nogen.

- Brugsuddeler i Strib, Morten Sundahl.


- Kunderne har efterspurgt et større udvalg af blomster, og så har jeg i god mening tænkt, at fordi vi har hele tre handicap-p-pladser, kunne vi godt sætte nogle blomster der, fortæller brugsuddeler i Superbrugsen Strib, Morten Sundahl og tilføjer:

- Der er ikke så mange butikker i brug herude, så der er masser af parkeringspladser. Det var derfor, at vi - i god tro - troede, vi kunne inddrage den ene plads, fordi vi procentvis har de handicappladser, vi skal have.

Flere kunder var dog ikke helt enige i, at det var en god idé at placere blomsterne på handicapparkeringen, og det har brugsuddeleren reageret på.

- Vi lytter til vores kunder. Så vi flytter selvfølgelig blomsterne. Vi er ikke sat i verden for at genere nogen, siger han.

Brugsuddeler opfordrer til dialog

Morten Sundahl fortæller, at han onsdag fik et opkald fra en kunde, der ikke kunne komme til at parkere på handicappladsen. Brugsuddeleren gik straks ud på parkeringspladsen for at hjælpe og så her, at den ene af de resterende to pladser var fri, mens den anden var optaget af en kunde, der var inde for at pante flasker. Ham bad Morten Sundahl om at flytte sin bil.

- Det vigtigste er sådan set, at de, der skal hæve penge eller aflevere flasker, ikke bruger pladserne, for så er der altid to p-pladser til dem, der har en handicapbil. Jeg tror, det er dem, der gør, at der ikke altid er plads. Nogle er sig selv nærmest og holder der i stedet for at gå et par ekstra meter og i stedet for at tænke, at der måske er nogen, der har brug for pladsen, siger Morten Sundahl.

Han opfordrer desuden kunder til at gå i dialog med Superbrugsen, hvis de er utilfredse med noget.

- Herude plejer vi at kunne snakke om tingene. Det er 1000 gange nemmere at kigge hinanden i øjnene og snakke sammen end at diskutere det på Facebook, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce