Annonce
Kerteminde

Superbrugsen lukker bageren og åbner nyt koncept

Bagerafdelingen i Superbrugsen skal bygges om, så der kan blive plads til et nyt brødkoncept. Foto: Mette Louise Fasdal
Bagerafdelingen i Superbrugsen i Kerteminde skal have en makeover. Samtidigt bliver et nyt brødkoncept præsenteret.

Kerteminde: I marts vil der være nogle dage i Superbrugsen i Kerteminde, hvor du ikke kan købe brød, og hvor du vil blive mødt af byggerod, når du træder ind i butikken.

Bagerafdelingen skal nemlig have en makeover, og samtidigt rykker BrødCooperativet ind.

BrødCooperativet er det nye brødkoncept i Coop, som Brugsen i Kerteminde nu har valgt, at den vil have i butikken, fortæller Jesper Zebitz, der er souschef i Superbrugsen på havnen i Kerteminde.

BrødCooperativet omfatter nyt inventar, ny emballage og nye produkter.

Mange er måske ikke klar over det, men bagerafdelingen i Superbrugsen har fire bagere og én svend.

- De får også nogle nye opskrifter, som de skal gå efter, forklarer souschefen og tilføjer, at der med det nye koncept også vil komme flere to-go-produkter.

Annonce

Scan-selv-kasser

Med renovering af bagerafdelingen bliver Superbrugsens kiosk flyttet over til kasserne.

- Og her vil der også komme scan og betal, hvor man selv kan scanne sine varer, fortæller Jesper Zebitz.

Med scan-og-betale-kasser kan kunderne derfor fremover vælge, om de vil have den traditionelle kassedamebetjeningen eller selv scanne varerne ved kassen, når de fylder indkøbsvognen i butikken.

Ombygningen i marts kommer til at stå på omkring 14 dage, inden det vil være færdig, oplyser souschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod hende

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Fyn For abonnenter

Frederik Barfoed: - Når det skal gå stærkt, kan vi være nødt til at parkere på fortovet

Middelfart

Stort træ spærrede hovedvej: Bilister hjalp med at slæbe grene og dirigere trafik

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce