Annonce
Middelfart

SuperBrugsen i Strib nærmer sig afslutningen på udvidelse til 11 millioner kroner

Håndværkerne var fredag i gang med at afskærme slagterafdelingen, som vokser til det dobbelte. Foto: Søren Gottwald
Næsten et år vil håndværkerne have været i gang, når de til marts lægger sidste hånd på den hidtil mest omfattende modernisering af Stribs største dagligvarebutik.
Annonce

Strib: SuperBrugsen i Strib er på den anden ende. Sådan har det været siden april sidste år - og sådan vil det fortsætte til den 28. marts, hvor håndværkerne har lovet at lægge sidste hånd på den 11 millioner kroner dyre modernisering af Stribs største dagligvarebutik.

Ombygningen blev indledt med opførelsen af 600 ekstra kvadratmeter til varemodtagelse og personalefaciliteter. Siden er der blandt andet kommet en regulær bagerafdeling til efter Coops succesrige koncept: Brød Cooperativet.

Fredag blev der taget hul på en af de sidste etaper, da væggen til en 200 kvadratmeter stor udvidelse af butiksarealet blev brudt ned, og nye reoler blev fyldt med varer.

Snart går håndværkerne i krig med slagter- og delikatesseafdelingen, som får fordoblet sit areal, ligesom diskens længe bliver det. Når den står klar igen om knap to måneder, kan kunderne se frem til et dagligt udbud af frisksmurt smørrebrød, varme retter og andre lækkerier.

De næste uger skal også bruges til at skifte butikkens kølere og frysere ud, så frost og kølevarer derefter kan holdes kolde af butikkens nye, centrale, freonfri køleanlæg. Anlægget ikke blot køler varer ned, det varmer også butikken op med sin overskudsvarme.

Uddeler Morten Sundahl midt i de 200 kvadratmeter, som butikken vokser med. Foto: Søren Gottwald
Annonce

Skal vokse med 20 procent

Der er tale om den største ombygning af butikken i nyere tid. Den stiller derfor også krav til uddeler Morten Sundahl, som af bestyrelsen er blevet mødt med en forventning om, at omsætningen skal vokse med 20 procent inden for de næste tre-fire år.

- Det bliver ikke noget problem, vi følger de ønsker, folk har givet udtryk for i vores kundeundersøgelser. Vi forvandler en slidt og trang butik til en topmoderne og mere luftig forretning med langt større vareudbud, forklarer Morten Sundahl, der blev ansat som uddeler for halvandet år siden.

Morten Sundahl fortæller, at varegrupperne vil få en mere luftig og logisk placering, når ombygningen er færdig til marts. Foto: Søren Gottwald
Morten Sundahl, der har en lang karriere bag sig i brugsverdenen, blev ansat som uddeler i i Strib for halvandet år siden. Foto: Søren Gottwald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce