Annonce
Kerteminde

Superbrugsen havde et godt år - det havde de andre ikke: Så Kim gav alle nabobutikkerne en gave

Boghandler Tonny Christensen var en af de omkring 15 butiksejere i Langeskovcenteret, der enten har eller kan se frem til at modtage et gavekort overrakt af brugsuddeler Kim Ernstsen. Privatfoto
Onsdag overraskede Kim Ernstsen butikkerne i Langeskovcenteret med en gave, der skal hjælpe dem godt i gang efter en periode, hvor centeret har været lukket for alle butikker undtaget Superbrugsen.

LANGESKOV: Onsdag formiddag fik butikkerne i Langeskov centeret sig en glædelig overraskelse.

De fik nemlig overrakt et gavekort til annoncering af Kim Ernstsen, der er brugsuddeler i Superbrugsen i Langeskov centeret.

Fordi mens Superbrugsen har haft flere kunder og leveret et overskud på 1,2 millioner kroner, har coronarestriktionerne gjort tilværelsen langt vanskeligere for boghandleren, skobutikken og de mange andre i centeret, der var lukket ind til 13. april.

Annonce

- Jeg tror, det har været hårdt for dem at være lukket ned. Både mentalt, men også fysisk i forhold til deres varelager, og hvad der ellers kan have været af pres på dem, fortæller Kim Ernstsen.

- Vi har holdt åben hele tiden og haft et godt år, og vi er en medlemsejet butik, så derfor er det i alles interesse, at vores kollegaer i centeret også har nogle gode butikker.

- Derfor vi vil egentlig bare glæde dem ved at hjælpe dem lidt i gang i form af noget gratis markedsføring, siger Kim Ernstsen.


De giver en kundestrøm til mig, og jeg giver en kundestrøm til dem. Et stærkt og livligt center er bedre end at være egoistisk.

Kim Ernstsen, brugsuddeler hos Superbrugsen i Langeskov.


Stærkere sammen

For selvom man kan købe alt fra bøger til klipklapper i Superbrugsen, ser de ikke hverken skohandleren eller boghandleren som konkurrenter, fortæller Kim Ernstsen.

- Vi hjælper hinanden bedst ved at stå sammen som lokale handelsdrivende. Sammen er vi stærkest. Vi konkurrerer ikke mod hinanden, vi er kollegaer, også selvom vi har nogle af de samme varer.

- De giver en kundestrøm til mig, og jeg giver en kundestrøm til dem. Et stærkt og livligt center er bedre end at være egoistisk, forklarer Kim Ernstsen.

Selvom om Langeskov centeret nu har været åbent på tredje uge, og mange kunder er vendt tilbage, så er tingene ikke helt som før.

- Jeg kan mærke, at centeret nu så småt er ved at vende tilbage til den normale kundestrøm, men vi er der ikke helt endnu. Der er mange i vores ældre generation, der stadig er lidt varsomme med at komme ud og handle.

- Jeg tror, at vi skal nå længere med vaccinationsprogrammet, før vi ser alle mand i centeret. Men det er dejligt at se, at der heldigvis er mange lokale, der er kommet tilbage og støtter butikkerne, lyder det fra brugsuddeleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce