Annonce
Sport

Succestræner tager endnu en sæson i Ribe-Esbjerg

Claus Uhrenholt og Ribe-Esbjerg er blevet enige om at fortsætte samarbejdet i den kommende sæson.

Annonce

Håndboldtræneren Claus Uhrenholt har længe efterlyst en afklaring på sin fremtid i Ribe-Esbjerg, og det har han fået nu.

Uhrenholt står også i næste sæson i spidsen for den vestjyske klub, som han sammen med makkeren Jan Leslie førte frem til en overraskende fjerdeplads i den netop overståede sæson.

Begge har sagt ja til at fortsætte samarbejdet, skriver JydskeVestkysten.

- Det er jeg tilfreds med. Jeg glæder mig meget til det fremtidige arbejde i Ribe-Esbjerg.

- Jeg føler mig overbevist om, at vi også er i stand til at lave rigtig fine resultater i næste sæson, men vi kan nok være ret sikre på, at de andre hold i ligaen er færdige ved at undervurdere os, siger Uhrenholt til netmediet jv.dk.

Tidligere på måneden lagde han ikke skjul på sin utilfredshed med, at han ikke kunne få svar på, om han skulle stå i spidsen for holdet i den kommende sæson.

Klubben havde valgt at opsige hans kontrakt med virkning fra september, og Uhrenholt beskrev det som at få en pistol for panden.

Men nu er en etårig aftale altså faldet på plads.

- Vi har så aftalt, at den skal genforhandles noget tidligere næste gang. Så mon ikke alt ender med at blive, som det skal være. Det tror jeg, siger træneren.

Den sportslige ledelse kommer ud over trænerduoen til at omfatte den tidligere topmålmand Sune Agerschou, der vender tilbage til klubben som sportschef.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce