Annonce
Erhverv

Succesen gentages: Online shoppingtur i Bogense

I sidste uge blev der holdt livesalg fra fire butikker i Otterup (billedet), og i denne uge gentager NEET succesen, denne gang i Bogense med hele fem butikker.
Annonce

Bogense: Det var en succes, da Nordfyns Erhverv og Turisme (NEET) holdt live-salg fra Otterup tirsdag i sidste uge, i hvert fald hvis man spørger erhvervskonsulent Martin Hjorth, som var tovholder på arrangementet.

- På aftenen havde vi 3000 visninger og et solidt seertal på 170-180 det meste af aftenen - altså folk, som var inde og deltage aktivt, fortæller han og tilføjer:

- Vi har fået vildt god feedback, opbakning og ros fra folk, der så med. Og samtidig satte butikkerne kæmpe pris på det.

Han har sammen med butikkerne anslået, at der blev solgt varer for 20.000 kroner på aftenen i Otterup.

Annonce

Kalder på gentagelse

Og derfor bliver succesen altså nu gentaget torsdag den 18. februar, denne gang i Bogense. Her vil man kunne "shoppe i" Impulsen Modetøj, Kuhlmann Fritid & Cykler, Mosters Butik, Ehlerts Boghandel og butikken Pirater & Prinsesser Bogense.

Live-salget foregår sådan, at alle varer, der bliver fremvist undervejs, er markeret med nummer, pris og størrelse. Ser man en vare, man gerne vil købe, skriver man det i en kommentar i tråden på liveshowet, hvorpå man modtager en bekræftelse fra NEET og derefter betaler via Mobilepay. Dernæst kan der aftales udlevering af varen med den enkelte butik.

Live-salget finder man via NEET's Facebook-side, og det starter klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce