Annonce
Portræt

Succes på væddeløbsbanen: Al overnatning er udsolgt til Tinderbox

Igen i år er der mulighed for at overnatte på Fyens Væddeløbsbane under Tinderbox. Arkivfoto: Victoria Mørck Madsen
En stor efterspørgsel på overnatning i nærheden af festivalpladsen under Tinderbox har fået arrangørerne bag til at åbne op for endnu flere overnatningsmuligheder.

Da Tinderbox blev afholdt første gang i 2015, var der ikke mulighed for at overnatte i nærheden af festivalen. Det blev der lavet om på i 2016, hvor op mod 1800 gæster fik mulighed for at overnatte i telt på Fyens Væddeløbsbane, der ligger cirka fem minutters gang fra indgangen til festivalpladsen. Der var dog kun cirka 1000 festivalgæster, der benyttede sig af den mulighed.

I år ser det helt anderledes ud. Små tre uger åbningen af festivalen kunne arrangørerne melde alt udsolgt på væddeløbsbanen.

- Der er flere, der har ringet til mig de sidste par dage, fordi de desperat leder efter overnatningsmuligheder i nærheden af pladsen. Der har generelt været rigtig mange henvendelser den sidste uges tid, fortæller Eva Pasgaard, der er salgsmanager ved Down The Drain, som blandt andet står bag Tinderbox.

Ifølge Eva Pasgaard skyldes den store interesse, at festivalen de seneste par år er blevet større, hvilket også skaber et større behov for overnatningsmuligheder.

- Jeg har indtryk af, at det er gået meget hurtigere i år med at få solgt pladserne på væddeløbsbanen. Folk har for alvor fået øjnene op for muligheden. Og det har skabt en øget opmærksomhed.

Annonce

Her kommer de overnattende udenlandske gæster fra

Lidt over 100 af de overnattende gæster på Fyens Væddeløbsbane og Tinderbox Rooms kommer fra udlandet. Herunder kan du se, hvilke lande de enkelte gæster kommer fra.

Norge

 • 52 personer

Storbritannien

 • 14 personer

Sverige

 • 10 personer

Tyskland

 • Syv personer

Grønland

 • Tre personer

USA

 • Tre personer

Irland

 • Tre personer

Holland

 • To personer

Australien

 • To personer

Ungarn

 • To personer

Malta

 • To personer

Island

 • To personer

New Zealand

 • To personer

Finland

 • En person

Schweiz

 • En person

Canada

 • En person

Østrig

 • En person

Nye overnatningsmuligheder

Den store efterspørgsel på overnatning på væddeløbsbanen har medført, at Tinderbox i år har åbnet op for nye overnatningsmuligheder.

Som led i et større samarbejde med Syddansk Erhvervsskole Campus One i Odense lancerer Tinderbox i år det, de kalder for Tinderbox Rooms. Her køber festivalgæsterne en pakke med to partoutbilletter, to overnatninger på Campus One inklusiv morgenmad og Tinderbox merchandise.

Selv om det er første gang i år, at festivalgæsterne har mulighed for at købe overnatning på Campus One, har der været stor tilslutning til det nye koncept.

- Vi har 45 værelser med plads til to personer i hvert værelse, og der er faktisk kun 10 ledige værelser tilbage, så det er gået meget bedre, end vi forventede, siger Eva Pasgaard og fortsætter:

- Vi har gjort det her, fordi der ikke er plads nok til gæsterne på væddeløbsbanen. Selv om der er lidt afstand fra erhvervsskolen, har det solgt rigtig fint. Vi har blandt andet gæster, der kommer helt fra Norge, som har villet sikre sig overnatningsmuligheder i god tid.

Overnat i egen autocamper

Udover muligheden for at overnatte på Campus One, har arrangørerne bag valgt at indtage parkeringspladsen på Fyens Væddeløbsbane, som giver plads til endnu flere overnattende gæster under Tinderbox.

Her kan festivalgæsterne tilkøbe en ekstra billet, som giver dem adgang til at medbringe sin egen autocamper, som de kan overnatte i under festivalen.

- Vi har haft rigtig mange forespørgsler på overnatning, så derfor har vi tilbudt, at gæsterne også kan overnatte på parkeringspladsen i deres egen autocamper, fortæller Eva Pasgaard.

Derudover lægger hun vægt på, at man efter festivalens afslutning vil kigge nærmere på mulighederne for overnatning til fremtidige Tinderbox festivaler, da der i større grad er behov for overnatningsmuligheder, end der tidligere har været.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Borgere chikaneres i Skt. Klemens: - Nu er det jo sådan, at folk ikke tør lufte hunden om aftenen

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce