Annonce
Nyborg

Succes flytter malerfirma fra Ørbæk til Nyborg

For fire år siden overtog malermester Mette Stokholm (t.h.) Leifs Malerforretning i Ørbæk fra Leif Kalmer og Aase Rasmussen. Nu flytter firmaet til Nyborg.

For trang plads betyder, at Leifs Malerforretning i Ørbæk fremover skal være på Alsvej i Nyborg - og skifter navn

Annonce

Ørbæk: Når det bliver nytår, vil Hovedgaden i Ørbæk ikke længere have en Flügger-farvehandel.

Også Leifs Malerforretning der drives af Lars og Mette Lars Stokholm, vil have skiftet navn til Malerfirmaet Mette Stokholm og være flyttet til lokaler på Alsvej 1 i Nyborgs vestlige industrikvarter.

Det er faktisk malerfirmaets succes, der er årsagen, fortæller malermester Mette Stokholm.

- Vi har ikke plads nok mere her, hvor vi er, siger hun.

Leifs Malerforretning med tilhørende farvehandel er et mangeårigt Ørbæk-firma, som indehaverne Aase og Leif Kalmar Rasmussen solgte til Mette Stokholm, som dermed overtog sin gamle læreplads.

Siden har hun og hendes mand, Lars Stokholm, arbejdet forretningen op til i perioder som i den forgange sommer at beskæftige op mod 30 malersvend. Og det på trods af ellers trange tider i branchen. Mette Stokholm siger, at hendes firma imidlertid har haft flere store opgaver, seneste Hotel Sinatur og renoveringen af Afdeling 3 i Sprotoften i Nyborg.

Annonce

Vemodigt farvel

Mette Stokholm er lidt vemodig over at forlade Ørbæk.

- Vi kommer til at savne de mange butikskolleger i Ørbæk. Og vi har forsøgt, om vi kunne finde lokaler i Ørbæk, der svarede til vores behov. Det har vi desværre ikke kunnet, mens vi får de forhold på Alsvej, vi ønsker os. Blandt andet kan vores biler stå i opvarmet lokale om natten, siger hun.

Malerfirmaet får en meget nær nabo, nemlig brugtbilfirmaet VJ Biler. Malerfirmaet har lejet murstenshallen, mens bilforhandleren fortsat råder over stålhallen bagved til reparation og klargøring af de brugte biler.

Stedet er indhegnet, og på et 3000 kvadratmeter areal bliver der et sikkert vinteropbevaringssted på båd- og campingvognshotel.

I lokalerne bliver der også mulighed for at indrette et sprøjteværksted, så firmaet kan tilbyde sprøjte- og lakeringsarbejde.

Annonce

Farvehandel lukker

Med flytningen af malerfirmaet mister Ørbæk sin Flügger-farvehandel. I hvert fald som det ser ud lige nu, lader Mette Stokholm forstå, men tilføjer også, at hun og Lars Stokholm overvejer forskellige løsninger for fortsat detailsalg af maling i Ørbæk eller fra de nye lokaler på Alsvej i Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce