Annonce
Faaborg-Midtfyn

Stribevis af indbrud: Tyve på spil flere steder

Arkivfoto: Michael Bager

Faaborg/Nr. Broby/Nr. Lyndelse: Indbrudstyve har i den seneste tid været på spil mange steder i kommunen, og politiet har nu modtaget endnu flere anmeldelser om indbrud.

Mandag var der indbrud i en villa på Moseholmvænget i Nr. Broby. Det er sket fra klokken 18 og frem til klokken 23.30, hvor et soveværelsesvindue er brudt op med et koben. Skabe og skuffer er rodet igennem, og der blev stjålet en elektrisk tandbørste, smykker og en hvid porcelæns-isbjørn.

Også en anden villa på Moseholmvænget fik besøg af indbrudstyve samme dag. Det skete fra klokken 13.30 til 21, og ifølge politiets døgnrapport var fremgangsmåden den samme. Her blev der tilsyneladende ikke stjålet noget.

Virksomheden Ventana Glas A/S på Langagergyden i Nr. Lyndelse er også blevet udsat for indbrud. En dør er brudt op fra mandag aften til tirsdag morgen, og her har indbrudstyve været rundt i kontorafdelingen, men udbyttet blev ret beskedent i form af 38 kroner.

Tirsdag morgen fik politiet en anmeldelse om indbrud i en container, der var placeret på Odensevej i Faaborg. Det er skete fra 10. november og frem til 19. november. To hængelåse er klippet op, men der er ikke overblik over eventuelt stjålne genstande, oplyser døgnrapporten.

Containeren stod ved adressen fyldt med møbler og andet på grund af restaurering af ejendommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce