Annonce
Middelfart

Stribevis af indbrud i Middelfart

Fyns Politi har fået anmeldelse om tre indbrud og hærværk på en bil i Middelfart. Arkivfoto: Michael Bager

Middelfart: Politiets døgnrapport fortæller om tre indbrud i private hjem i Middelfart og hærværk på en bil.

På Mandøvænget er et vindue ind til gæsteværelset i en villa brudt op med et koben. De ubudne gæster har været rundt i hele huset og gennemrodet skabe, skuffer og et smykkeskrin i soveværelset. Det er uklart, om der efterfølgende manglede noget, oplyser Fyns Politi.

Kontanter og smykker blev udbyttet for de ukendte gerningsmænd, som tirsdag aften mellem klokken 17 og 22.45 brød ind i en anden villa på Mandøvænget. Tyvene skaffede sig adgang ved at brække et vindue op med et koben.

På Drosselvej er indbrudstyve tirsdag brudt ind i en villa ved at kravle gennem et vindue, som stod på klem. De har efterfølgende stjålet et Pilgrim ur med gummiring i rosa med mørk skive.

En rød-brun Toyota Aygo personbil parkeret på Humlevej er blevet ridset hele vejen langs passagersiden af bilen i tidsrummet mandag klokken 21.30 til tirsdag klokken 12.50.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce