Annonce
Odense

Stribevis af indbrud: Flere virksomheder ramt

Arkivfoto: Michael Bager
Fire virksomheder i Odense har været udsat for indbrud i løbet af de seneste tre døgn.

Natten til torsdag har to virksomheder på Sdr. Boulevard i Odense centrum været udsat for indbrud. Det første af de to indbrud blev anmeldt lidt før otte torsdag morgen - her er indbruddet sket klokken 01.21.

Tyven eller tyvene er kommer ind gennem et vindue, hvorefter der er blevet stjålet en bærbar computer, et systemkamera og tilbehør til kameraet.

Bare en time senere, klokken 02.28, har en anden virksomhed på Sdr. Boulevard haft ubudne gæster. Og også her er tyven eller tyvene sluppet væk med et kamera.

Udover de to virksomheden på Sdr. Boulevard har en virksomhed på Falen også haft indbrud mellem onsdag klokken 16 og torsdag klokken 12. Her er man kommet ind via en dør, og har, ifølge Fyns Politis døgnrapport, stjålet fire såkaldte compound-buer og to recurve-buer samt tilbehør dertil.

På Thulevej i den nordvestlige del af Odense måtte to gerningsmænd opgive deres forsøg på at bryde ind i en synshal, da ejeren nåede at opdage dem, mens de var ved at brække døren op. Det skete natten til fredag klokken 00.35.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Annonce