Annonce
Faaborg-Midtfyn

Stribe af trafikanter med sprut og stoffer i blodet

Fyns Politi, politibil
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Færdselspolitiet har haft travlt i det faaborg-midtfynske de seneste dage. Således melder politiets døgnrapport om en stribe trafikanter, som i stedet for at sætte sig bag rattet skulle være blevet hjemme for at sove rusen ud.

Fredag 16. oktober klokken 10.30 blev en fører af en varebil standset på Svendborgmotorvejen, og politiet konstaterede, at føreren var påvirket af alkohol over det tilladte.

Lørdag 17. oktober klokken 19.33 blev en fører af en personbil standset ligeledes på Svendborgmotorvejen. Han var påvirket af euforisende stoffer. Det samme var en bilist, der blev standset på Svendborgmotorvejen natten til mandag klokken 00.20, oplyses det i døgnrapporten.

En bilist i personbil er også blevet sigtet for at bevæge sig ud i trafikken med stoffer i blodet på Ravndrupvej ved Gislev. Det skete 18. oktober ved 5.30-tiden.

Senere samme dag ved 11-tiden var det en bilist på Odensevej i Faaborg, der blev sigtet for at føre personbil trods det faktum, at hun var påvirket af alkohol over det tilladte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Odense

Over 30 forslag: Kendt kok, børneven og hyperaktiv tusindkunstner er blandt forslagene til Årets Fynbo 2020

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce