Annonce
Middelfart

Strib Bageri forbliver lukket

Carsten Matthiesen (th) overtog bageriet i Super Brugsen i januar. Der koncentrerer han kræfterne efter Strib Bageris konkurs i april.

Ejeren har opgivet planer om genåbning efter konkursen for halvanden måned siden

Annonce

Duften af friskbagt brød en tidlig morgenstund i Vestergade, må beboerne på gaden selv klare fremover. For Strib Bageri genåbner ikke. Det har indehaver Carsten Matthiesen besluttet efter at have tænkt tingene igennem ovenpå konkursbegæringen, han indgav den 16. april.

- Det er der meget fornuft i. For det første skal jeg ikke være to steder på én gang. Og for det andet vil det være alt for ressourcekrævende at holde det kørende en to-tre dage om ugen. Det vil kræve stort set det samme setup, som hvis vi havde åbent alle ugens dage. Det svarer til, at Rock Under Broen spiller to numre og lukker igen. Der er mange udgifter, der ikke bliver lavere ved at holde åbent to dage om ugen, siger Carsten Matthiesen.

Annonce

En logisk beslutning

Selv om han har drevet Strib Bageri i omtrent 15 år, var det ikke nogen svær beslutning at lukke ned permanent.

- Det var et spørgsmål om, hvor mange timer, jeg hvde tænkt mig at arbejde om ugen, og hvor mange timer, jeg havde tænkt mig at bruge på min familie. Det var ikke svært at nå til et facit, siger Carsten Matthiesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce