Annonce
GOG

Øjeblikkeligt farvel til GOG

Stregspilleren Lukas Jørgensen - farvel til GOG og - efter Sport Fyns oplysninger - goddag til Århus Håndbold. Foto: Ole Nielsen
20-årige Lukas Jørgensen ønsker mere spilletid og forlader GOG. Efter Sport Fyns oplysninger skifter den talentfulde stregspiller til en ny tilværelse i Århus Håndbold.

Håndbold: GOG's talentfulde stregspiller, Lukas Jørgensen, stopper i GOG med øjeblikkelig virkning.

20-årige Jørgensen har ønsket at komme fri af sin kontrakt med GOG, fordi han ikke får den spilletid, han ønsker. Kampmæssigt er Lukas Jørgensen i klemme mellem de to foretrukne stregspillere, norske Oscar Bergendahl og islandske Arnar Freyr Arnarsson.

Den unge stregspiller havde kontrakt med GOG frem til sommeren 2020, men klubben har sagt ja til at løsne Jørgensen fra aftalen.

Efter Sport Fyns oplysninger tiltræder stregspilleren en ny tilværelse i Århus Håndbold.

Lukas Jørgensen har været i GOG siden ungdomstiden, hvor han er en del af den succesfulde årgang 99, som har vundet DM som både U16 og U18 i GOG.

Efter et par sæsoner på ligaholdet har Lukas Jørgensen altså selv kommet med et ønske om at skifte klub for at få mere spilletid.

- Vi har altid været utrolig glade for at have Lukas i klubben - både på ungdomsholdene og i de senere sæsoner på ligaholdet, hvor han som helt ung er kommet med på allerøverste niveau og gjort det godt. Vi kan kun sige tak for den indsats, Lukas har leveret i GOG, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i hans karriere fremover. Og så håber vi selvfølgelig at se ham i gult igen på et senere tidspunkt, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce