Annonce
GOG

Øjeblikkeligt farvel til GOG

Stregspilleren Lukas Jørgensen - farvel til GOG og - efter Sport Fyns oplysninger - goddag til Århus Håndbold. Foto: Ole Nielsen
20-årige Lukas Jørgensen ønsker mere spilletid og forlader GOG. Efter Sport Fyns oplysninger skifter den talentfulde stregspiller til en ny tilværelse i Århus Håndbold.

Håndbold: GOG's talentfulde stregspiller, Lukas Jørgensen, stopper i GOG med øjeblikkelig virkning.

20-årige Jørgensen har ønsket at komme fri af sin kontrakt med GOG, fordi han ikke får den spilletid, han ønsker. Kampmæssigt er Lukas Jørgensen i klemme mellem de to foretrukne stregspillere, norske Oscar Bergendahl og islandske Arnar Freyr Arnarsson.

Den unge stregspiller havde kontrakt med GOG frem til sommeren 2020, men klubben har sagt ja til at løsne Jørgensen fra aftalen.

Efter Sport Fyns oplysninger tiltræder stregspilleren en ny tilværelse i Århus Håndbold.

Lukas Jørgensen har været i GOG siden ungdomstiden, hvor han er en del af den succesfulde årgang 99, som har vundet DM som både U16 og U18 i GOG.

Efter et par sæsoner på ligaholdet har Lukas Jørgensen altså selv kommet med et ønske om at skifte klub for at få mere spilletid.

- Vi har altid været utrolig glade for at have Lukas i klubben - både på ungdomsholdene og i de senere sæsoner på ligaholdet, hvor han som helt ung er kommet med på allerøverste niveau og gjort det godt. Vi kan kun sige tak for den indsats, Lukas har leveret i GOG, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i hans karriere fremover. Og så håber vi selvfølgelig at se ham i gult igen på et senere tidspunkt, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce