Annonce
Kerteminde

Strandbadets nye bestyrer mangler spiritustilladelse: - Indtil da lader vi øllerne stå på hylden

Sandra Glue har haft særdeles travlt, siden hun overtog nøglerne til Strandbadet den 7. juli som ny bestyrer. Foto: Peter Ammitzbøll 
Sandra Glue reklamerede med en burger og en øl på facebook. Det fik en læser til at spørge, om hun mon har spiritusbevilling, og det spørgsmål kan vi nu besvare: Nej, det har hun ikke. Derfor bliver øllerne stående på hylden, til den er på plads.
Annonce

Kerteminde: - Nej, jeg har ikke en spiritusbevilling, men hvis det er påkrævet, så har jeg det da lige om lidt. Og indtil da lader vi øllerne stå på hylden, lyder det fra den nye bestyrer af Strandbadet Sandra Glue.

Hun har arbejdet nærmest i døgndrift på at få  serveringsstedet Strandbadet på Nordstranden i gang, og så er det ikke alle detaljer, der lige er kommet helt på plads.

- Forpagteren har jo en spiritustilladelse, så det, troede jeg, var nok, forklarer hun.

Men ifølge restaurationslovens §14 og §15 skal indehaveren af spiritusbevillingen selv være til stede, eller den bestyrer, han har ansat, skal være godkendt af bevillingsmyndigheden. Og det var der altså en læser, der var opmærksom på.


Nej, jeg har ikke en spiritusbevilling, men hvis det er påkrævet, så har jeg det da lige om lidt. Og indtil da lader vi øllerne stå på hylden.

Sandra Glue, bestyrer af Strandbadet i Kerteminde


- Helt ærligt, der er utroligt mange regler at sætte sig ind i. Jeg overtog nøglerne den 7.  juli. Da havde jeg hverken personale eller varer, og nu er det hele i gang, siger Sandra Glue.

- Jeg er kun et menneske, og jeg laver fejl. Men jeg retter dem også, så snart jeg bliver opmærksom på dem. Og jeg synes ærlig talt, at det her er at gå i meget små sko - jeg giver gerne et tilskud til nogle, der et par numre større. Jeg kunne jo også lukke dørene igen, indtil jeg kan garantere, at jeg overholder alle regler, men folk forlanger jo også, at her skal være åbent.

Annonce

Vil gerne rette op

Hun fortæller, at lige i de her dage har alle travlt med at sætte det gamle cafeterialokale i stand, så gæsterne igen kan gå ind og sætte sig ved et bord og spise deres mad.

- Hvis det står til mig, så åbner vi på fredag. Men i øjeblikket venter jeg blandt andet på havemøbler og en stor grill, som skal stilles op bagved bygningen ud mod stranden.

Sandra Glue forsikrer, at hun vil rette op på alt det, hun ikke fik med i starten.

- Jeg er glad for, at folk gør opmærksom på det, jeg kan gøre bedre. Og invitationen til at komme og få en kop dialogkaffe gælder ikke blot Knud Skov Ahrnkiel, men alle, der måtte have noget på hjertet, understreger hun.

- For vi vil bare være de bedste på dette fuldstændigt vidunderlige sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce