Annonce
GOG

Stortalentet Simon Bogetoft Pytlick: Jeg bliver i GOG

Simon Bogetoft Pytlick - her i landsholdsdragten ved en samling i november sidste år - har ikke travlt med at forlade klubben på Sydøstfyn. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Med fem profiler på vej væk fra GOG - senest Emil Buhl Lærke - er der stor fokus på, hvad holdets andet store talent på venstre back-positionen, Simon Bogetoft Pytlick, har af fremtidsplaner.

HÅNDBOLD: Til sommer forlader fem profiler GOG - de to målvogtere Torbjørn Bergerud og Viktor Gisli Hallgrimsson, stregspilleren Oscar Bergendahl, højrebacken Mathias Gidsel og venstrebacken Emil Buhl Lærke.

22-årige Lærkes skifte til tyske Lemgo-Lippe fra Bundesligaen blev kendt i sidste uge og kom tilsyneladende som en overraskelse for GOG-ledelsen, selv om den hårdtskydende back har udløb af sin kontrakt til sommer.

Emil Lærkes farvel sætter stor spotlight på fremtiden for holdets andet stortalent på venstre back-positionen, 21-årige Simon Bogetoft Pytlick. Meget tyder dog på, at Bogetoft Pytlick bliver på Sydøstfyn - måske også ud over udløbet på sin nuværende kontrakt, der hedder sommeren 2023.

Annonce

Tilfreds med sin rolle

GOG spillede torsdag eftermiddag holdets sidste træningskamp - mod Sønderjyske - inden det går løs med en meget spændende forårssæson. Før kampen sagde Simon Bogetoft Pytlick til Sport Fyn:

Kampen kort

Ligaen, mænd, træningskamp

GOG-Sønderjyske 38-29 (17-13)

Kampens gang: 4-2, 7-4, 11-8, 12-8, 15-11, (17-13), 20-15, 24-19, 28-23, 31-26, 33-27, 38-29

Bedste spillere:
GOG: Simon Bogetoft Pytlick.
Sønderjyske: Noah Gaudin.

Mål:
GOG: Emil Madsen 8, Simon Bogetoft Pytlick 7, Anders Zachariassen 7, Emil Lærke 4,  Joachim Lyng Als 3, Kasper Kildelund 2, Jerry Tollbring 2 (1), Morten Olsen 1, Lukas Jørgensen 1, Mathias Larson 1, Viktor Vlastos 1, Hjalte Lykke 1.
Sønderjyske: Noah Gaudin 8, Andreas Lang 5, Frederik Ladefoged 4, Marcus Dahlin 3, Kristian Stranden 3, Nikolai Svallastog 2, Morten Bjørnshauge 2, Oliver Eggert 1, Kenneth Bach 1.

Udvisninger:
GOG: 0.
Sønderjyske: 1.

Dommere: Lucas Birk Christiansen og Michal Dupont Hansen.

Tilskuere: Cirka 80.

GOG’s næste kamp: Lørdag den 5. februar, kl. 16.10: Skjern Håndbold-GOG.

- Nej, jeg rejser ikke. Det har jeg ingen grund til. Jeg har det så godt i GOG, og jeg har en fin kontrakt til sommeren 2023. Jeg er tilfreds med min rolle, og jeg har været inde i en god udvikling. GOG er det sted, jeg skal være, for at tage flere skridt opad til jeg engang skal videre.


GOG er det sted, jeg skal være, for at tage flere skridt opad til jeg engang skal videre

Simon Bogetoft Pytlick, GOG

Bogetoft Pytlick har ingen option i sit sidste aftale-år til at kunne forlade GOG for at rejse til en udenlandsk klub, men store klubber kunne jo selvfølgelig forsøge at købe stortalentet fri af aftalen med GOG. Sport Fyn ved, at flere klubber har haft sine fangarme ude, men det får de tilsyneladende ikke held med i denne omgang.

Annonce

Et rigtigt godt bud

Og Simon Bogetoft Pytlick har også sin håndboldmæssige fremtid på plads efter 2023 - til sommeren 2025. Han sagde i hvert fald også til Sport Fyn:

- Det kommer jo også ud, når der er tid for det. Det glæder jeg mig meget til. Men det må den pågældende klub melde ud.

- GOG kunne vel så være et godt bud?

- Det kunne være et rigtigt godt bud.

Hvis GOG og Bogetoft Pytlick er blevet enige om en ny aftale frem til sommeren 2025 er det også et godt bud, at stortalentet har en option i det sidste aftaleår om, at han kan rejse ud i Europa til sæson 2024/25, hvis han føler, det rigtige tilbud er der.

Annonce

- Vi er mere end med

Om farvellet til de mange store profiler til sommer - og hvad næste sæson så byder på for holdet - lød det fra Simon Bogetoft Pytlick:

- GOG har så mange gange bevist, at når nogle rejser, så er der andre, der viser, at de gerne vil være med.

- Men det er fem rigtigt store navne denne gang?

- Det er fem, der bærer rigtigt meget, men jeg er ikke i tvivl om, at der så er nye, der viser, at de vil frem. Det kan godt være, at der går lidt tid, før folk er spillet ind, men jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal blive rigtigt godt.

- Du er ikke nervøs for, at i ikke kan være konkurrencedygtige i næste sæson?

- Folk sagde også før denne sæson, at Aalborg ville være klar favorit. Men vi har bevist, at vi er mere end med. GOG er en storklub, der satser stort og gerne vil vinde hele tiden, og jeg er ikke i tvivl om, at den filosofi fortsat er den samme, og så må vi jo se til næste sæson. Men tilgangen til næste sæson vil være den samme.

Annonce

Unge spillere i aktion

GOG vandt træningskampen mod Sønderjyske med ni mål - med et nyt, ungt talent, 19-årige Matthias Rex, i målet. Der var også andre helt unge spillere i aktion - blandt andre Hjalte Lykke på højre back, Joachim Lyng Als på venstre fløj og Viktor Vlastros på højre fløj.

19-årige Matthias Rex, der beskrives som et stort talent, bliver sandsynligvis ligaholdets andenmålmand fra næste sæson. Foto: Karsten L. Sørensen

Stregspilleren Anders Zachariassen er tilbage efter sin korsbåndsskade og fik væsentlig spilletid i både forsvar og angreb i begge halvlege. Zachariassen viste sin kendte energi og scorede syv mål.

Der var også god energi og vilje i spillet fra netop Simon Bogetoft Pytlick - holdets bedste på dagen - og fra Emil Madsen på højre back, som skal løfte tungt, når gulddrengen Mathias Gidsel er rejst.

Annonce
Odense For abonnenter

Mens toårig søn sad på bagsædet: Fører og passager skiftede plads med 80 kilometer i timen på motorvejen

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Fem små killinger efterladt til døden i denne lille papkasse: - Det er aldrig okay

Erhverv For abonnenter

Øjenåbner i vestfynsk stationsby: Christian og Christian trækker kunder til fra de større byer og sørger for nyt imponerende plus på bundlinjen

Faaborg-Midtfyn

Kæmpeplan flytter bibliotek: Så vilde er planerne for byens største øjebæ

Erhverv For abonnenter

Rekordgodt år for en Fyns største virksomheder: Overskuddet stiger trods konkurrenter og mangel på arbejdskraft

Valgkamp med forbehold: Intern uenighed om EU-afstemningen i flere partier

Odense

Landsbyer frygtede at miste milliondyr cykelsti over motorvejen: Nu får de to helt nye broer, når den gamle rives ned

Nordfyn For abonnenter

21-årige Damien er med i Paradise: - Jeg har altid gerne villet være et kendt ansigt

For abonnenter

På få år er Modulex gået fra underskud til to-cifret millionoverskud: - Vi kan næsten ikke rekruttere hurtigt nok

Odense

Tætpakket debut for letbanen: En Tesla fik hornet, og borgmesteren måtte bøje i knæene for at holde balancen

Kaj jagter billig strøm: - Elprisen er steget vanvittigt, og det kan mærkes på elregningen

Nyborg

Udsolgt festival var en succes: - Vi måtte sende bud efter mere fadøl

Assens For abonnenter

Lastbilchaufføren Thor har startet en maskinstation med kun én maskine: - Når man først har prøvet at være sin egen chef, vil det nok altid lokke lidt

Faaborg-Midtfyn

Minibus med flere passagerer kørte direkte i grøften: Chauffør fik pludselig ildebefindende

Annonce