Annonce
forside

Stort veteranbiltræf

I Odense vil de ikke have olie på fliserne, og det kommer søndagens veteranbilstævne til gode. Mange af bilejerne orker nemlig ikke al den ballade, oplyser Bjarne Grønholt, tovholder på stævnet i Rantzausminde.

Odense Kommunes holdning til oliepletter på fliserne gør søndagens veteranbiltræf i Svendborg til et tilløbsstykke, vurderer arrangøren

Annonce

Rantzausminde: Når der er international køredag på søndag, bliver arrangementet i Rantzausminde i Svendborg noget helt særligt - og det har noget med Odense Kommunes holdning til gamle biler at gøre.

Det vurderer Bjarne Grønholt, der er veteranbilsamler, ejer af Dongs Hørup Auto og desuden tovholder på stævnet i Rantzausminde.

- Da der var veteranbiltræf på Flakhaven i Odense sidste år, var der mange af bilejerne, der fik en seddel i ruden, beretter han.

- På den stod, at deres biler dryppede for meget olie. Nogle fik besked på at tørre op, og da der er mange, der ikke orker al den ballade, har vi sagt, at de bare kan komme herned i stedet. Og det er der rigtig mange, der har sagt ja til, fortæller Bjarne Grønholt, der oplyser, at det er helt umuligt at holde en gammel bil tæt.

- Men vi holder stævnet på græsplænen ved lystbådehavnen, og der må bilerne godt dryppe, siger han.

Bjarne Grønholt forventer, at mindst 100 biler vil være til stede, hvis vejret ellers er godt, og dertil skal så lægges et stort antal motorcykler.

Så der bliver lidt at se på, og selv medbringer han blandt andet en Chevrolet ladvogn årgang 1931, som i øvrigt er fuldstændig identisk med den, der optræder i filmen Baronessen på Benzintanken.

Arrangementet varer fra klokken 10 til 15, og der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce