Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tryghed og empati: Stor tak til lægehuset i Mellemgade

Læge Per Andersen og hans folk fortjener en stor tak, lyder det fra læserbrevsskribenten. Arkivfoto: Bent Warncke
Annonce

Lokaldebat: Det er med stor tristhed og vemod, at det i går for alvor pludselig gik op for mig, at vores lægehus i Mellemgade 19 er blevet solgt til en ny form for "at ha’ egen læge", og at en epoke er forbi med tryghed, empati, forståelse og hjælp til alle os, der i mange år har fået netop det. Hvor man havde kendskab til mennesket bag symptomerne - og derfor bedre kunne tilbyde den rigtige "medicin" i alle dens forskellige facetter og på alle planer.

Min mand og jeg har været tilknyttet lægehuset, lige siden vi flyttede til Fyn i 1982, og har nok "slidt et par læger" op i årenes løb, men er altid blevet mødt med stor forståelse for både de store og små problemer, der har været undervejs.

Lige fra sekretærerne i modtagelsen til "vampyrerne" (laboranterne), sygeplejersker og til lægerne har der hele vejen været et godt samarbejde og en god ånd i huset, som er kommet alle os patienter til gode.

Derfor er det endnu mere uforståeligt, at det nu er forbi. Havde godt hørt, at klinikken var blevet solgt, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at den ikke fortsatte med den nuværende stab af hjælpende sjæle.

Med en stor klump i halsen skal herfra lyde en stort tak for hjælpen gennem alle årene - og til alle jer, der lige om lidt ikke er der mere - god vind fremover.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Smittetallene i Vollsmose stiger igen i dag: Moské lukker og vil hjælpe med at bekæmpe corona

Debat

Debat: Batteri-drevne tog er fremtiden

Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce