Annonce
Fyn

Stort skunklaboratorium fundet på Fyn

Ni personer fremstilles onsdag formiddag i grundlovsforhør efter en storstilet ransagning i Bred tirsdag aften.
Annonce

Bred: Et større skunklaboratorium i Bred mellem Aarup og Vissenbjerg blev tirsdag aften ransaget af politiet. Det oplyser flere kilder til Fyens Stiftstidende. Ifølge avisens oplysninger bliver ni personer onsdag fremstillet i grundlovsforhør.

Fyns Politi har endnu ikke villet kommentere sagen, som ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger kan have tråde til andre steder på Fyn. Avisen er vidende om, at der tirsdag aften også var en politiaktion et andet sted på Fyn.

Ved aktionen tirsdag aften skulle der ifølge et vidne have været droner i luften over den ejendom, som blev ransaget, og massivt opbud af politi.

Det er ikke nogen sjældenhed, at politiet finder skunklaboratorier på Fyn. I september og oktober sidste år blev i alt tre mænd varetægtsfængslet efter fund af flere end 900 skunkplanter på to adresser i Tommerup St. og i Odense SØ, hvor politiet også konfiskerede 41 kilo tørret skunk.

I slutningen af september fandt politiet et tredje gartneri med cirka 200 skunkplanter - fundet skete efter et tip fra borgere i Faaborg, som undrede sig over en kraftig hashlugt på stedet.

20. juni sidste år ransagede politiet en landejendom ved Kværndrup, hvor en litauisk mand blev anholdt efter fundet af 7,5 kilo skunk. 14 dage tidligere blev to mænd fra Litauen og Polen idømt lange fængselsstraffe for produktion af amfetamin og handel med skunk på Fyn.

I marts sidste år blev to mænd dømt for at have drevet et skunkvæksthus på en gård i Kissendrup mellem Nyborg og Kerteminde. Her fandt politiet 518 skunkplanter og 5,6 kilo skunk. De to mænd havde desuden stjålet el for over 31.000 kroner.

Ifølge et vidne blev flere bygninger stormet af politiet under aktionen i Bred tirsdag aften. Foto: Local Eyes.
Politiet og Beredskabsstyrelsen var til stede på Bredgade i Bred i flere timer tirsdag aften. Foto: Local Eyes.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce