Annonce
Erhverv

Stort selskab i Odense SØ vokser: Har fået lidt flere ansatte

Arkivfoto

Der er blevet flere ansatte i det seneste år i virksomheden Jeti ApS, der har adresse i Odense SØ. Det fremgår af den friske årsrapport for 2018/19, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen Mens der i det foregående år i gennemsnit var 58 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget med 6 til i alt 64 ansatte - en fremgang på 10 procent.

I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 6,6 millioner til 6,4 millioner kroner før skat.

Virksomhedens bruttofortjeneste blev 36,7 millioner kroner, året før var tallet 35,6 millioner.

Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller noget om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg., og det har især interesse, når firmaet ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg egenkapitalen i Odense SØ-firmaet fra 38,3 millioner til 43,1 millioner kroner.

Der er ikke oplyst tal for omsætningen.

Denne artikel er autogenereret af Jysk Fynske Mediers tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen. Vi bringer disse regnskaber, fordi de er vigtig lokal nyhedsformidling. Har du uddybende oplysninger, kontakt da redaktionen på ar@jfmedier.dk.

Annonce

Jeti ApS

Hjemsted: Odense SØ

CVR-nummer: 27657974

Regnskabstal for 2018/19 (Tal for forrige regnskabsår i parentes):

Brutto-fortjeneste/-tab: 36,7 millioner kr. (35,6 millioner kr.)

Resultat før skat: 6,4 millioner kr. (6,6 millioner kr.)

Resultat efter skat: 4,9 millioner kr. (5,1 millioner kr.)

Egenkapital: 43,1 millioner kr. (38,3 millioner kr.)

Antal ansatte: 64 (58)

Klik her for at se regnskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Lynfrosten giver nye muligheder

Klumme

Hvad er målet med udligning?

Temaet i rigtig mange samtaler i denne tid er den kommunale udligning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til et møde, uden at det har været bragt op. Sidst til et møde med plejefamilierne i Assens Kommune i mandags, hvor den manglende udligning nævnes af flere som en årsag til den besparelse, som kommunen har valgt at lægge på plejefamilierne. Til det skal jeg dog også sige som kommunalpolitiker i Assens, at det også er et spørgsmål om prioritering, og hvis viljen havde været der i byrådet, kunne der have været prioriteret anderledes. Men det er et faktum, at der er stor forskel mellem kommuner i forhold til kommunernes mulighed for at opretholde en god service. Foreningen Bedre Balance har opgjort, at kommunerne i hovedstadsområdet kan bruge 186 kroner for hver gang, kommunerne i resten af landet kan bruge 100 kr. pr. sårbart barn. Skal vi acceptere det? Sundhedsministeren har sagt: “Vi skal knække den ulighed, der betyder, at et barn, der i dag fødes i Gentofte Kommune. i gennemsnit kan regne med at blive 83,4 år, mens det barn, der fødes i Lolland, bliver 77,7 år. Alene på grund af postnummeret.” Ja selvfølgelig skal vi knække uligheden, siger alle. Men er forudsætningen så ikke, at vi må starte med at sikre alle kommuner samme mulighed for service - samme mulighed for at sikre de svage børn et godt liv. Da man oprettede regionerne, var man enige om, at der ikke måtte være forskel på kvaliteten af behandlingen på sygehusene. Derfor bliver pengene til regionerne fordelt med den målsætning, at det er muligt. Når det så handler om kommunerne, så burde vi starte med diskussionen af om vi - som på sygehusområdet - mener, at der bør være samme kvalitet i alle kommuner. Når Mette Frederiksen udråber sig som børnenes minister, så ville jeg forvente, at vi var enige om, at der ikke må være forskel på støtten til det svage barn alene på grund af hvilken kommune, barnet er født i. Derfor vil jeg foreslå, at vi tager hul på en diskussion om, hvorvidt vi vil acceptere ulighed på tværs af landets kommuner. Mit og DF's udgangspunkt er, at vi ønsker et lige Danmark. Et Danmark, hvor det, at man bor i det ene eller andet postnummer, ikke er afgørende for et barns chancer for et godt liv eller kvaliteten af ældreplejen. Jeg vil gå til forhandlingerne med troen på, at vi kan blive enige om en politisk målsætning for udligningsreformen. Og kan vi det, så tror jeg på, at der er håb for et mere lige Danmark.

Annonce