Annonce
Kultur

Stort rockband booket til Musik ved bøgen: - En enestående liveoplevelse i vente

Carpark North på Fredericia Teater 21. november 2020. Foto: Thomas Kvist Christiansen
Musik ved bøgen, der arrangerer koncerter bag Bondestuen i Odense har snart styr på sommerens program. Mandag sættes 480 billetter til salg til Carpark North, der optræder 3. september.

Musik: Koncertkonceptet Musik ved bøgen, der blev født i 2020, har vind i sejlene. Flere af de koncerter, der er offentliggjort til sommer, er allerede udsolgt. Annika Aakjær, Johnny Madsen med band, Dodo & the Dodos og Mads Langer - som vender tilbage - er udsolgt, mens der er få billetter tilbage til Søren Huss i september.


- Vores ambition er at skabe et program, der henvender sig til en bred målgruppe og dermed levere fantastisk musik til byen. Vi håber, at folk sætter pris på det, og vi er i hvert fald selv glade for det

Jan Arentoft, arrangør af Musik ved bøgen


Annonce

Men Carpark North, som Musik ved bøgen præsenterer i dag, kommer til at blive udsolgt på rekordtid, når billetterne kommer i salg mandag 15. februar klokken 10. Det forudser en af arrangørerne, Jan Arentoft, som kalder bookingen ekstremt vigtig.

- Vi er voldsomt stolte over at kunne præsentere et af de største rocknavne i Danmark til Musik ved bøgen. Carpark North har mere end 20 år på bagen og leverer altid en enestående liveoplevelse med hits på stribe, siger Jan Arentoft.

Han fortæller, at det betyder meget for "Musik ved bøgen", at man allerede andet år kan præsentere et stort rocknavn som Carpark North.

- Carpark North repræsenterer en genre, vi manglede, og alene det, at vi kan tiltrække så stort et band, er superfedt. De er med til at gøre vores lineup endnu bredere, hvilket vi selvfølgelig er stolte af, siger Jan Arentoft.

Carpark North optrådte ikke så langt fra Bondestuen til Grøn på Dyrskuepladsen i 2019, hvor avisens anmelder skrev følgende:

- Jeg kan ikke lade være med at tænke, at Carpark North i mange henseender minder om britiske Muse, der også har haft held med at smelte rock og elektronisk musik sammen til bombastiske stadionperler. Hvor ”Save Me From Myself” er oplagt at fremhæve denne eftermiddag. Efter en ekstatisk finale med ”Transparent & Glasslike”, der stadig byder på et af de bedste riff i dansk rockhistorie, er den bedste fynske Carpark North-optræden i flere år forbi.

Jan Arentoft tror, at det er første gang, Carpark North kan opleves så intimt, som til Musik ved bøgen 3. september.

- Det er kun med til at gøre oplevelsen endnu større. Vores ambition er at skabe et program, der henvender sig til en bred målgruppe og dermed levere fantastisk musik til byen. Vi håber, at folk sætter pris på det, og vi er i hvert fald selv glade for det, siger Jan Arentoft.

Annonce
Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sort røg fra skorstenen: Fynsværket skal droppe kul, men sidste år blev der skovlet ekstra meget kul i ovnen

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Kerteminde

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

GOG

Emil Lærke er tabt for GOG og skifter til udlandet til sommer og direktør Kasper Jørgensen er virkelig ærgerlig over det.

For abonnenter

Mads og Lena fra 'Årgang 20': Hvis et af børnene ikke vil på tv længere, så stopper vi

Navne For abonnenter

Dødsfald: Trompeten har lydt for sidste gang: Peter var både til Carl Nielsen og det populære

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning, inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Faaborg-Midtfyn

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Erhverv For abonnenter

Buschauffører vil have fordøren lukket og kontanterne ud:  - Bliver vi lagt ned, bliver trafikken i Odense også lagt ned

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Endnu et anti-vaccine-skilt dukker op i ny by: - Jeg bliver sgu så gal

Middelfart

International handelsvirksomhed får nej til at fjerne bevaringsværdig skorsten: Den skal i stedet renoveres med hjælp fra fonde

Annonce