Annonce
Odense

Stort revisionsfirma flytter til nyt erhvervsbyggeri

Munkebjerg Business Park er et nyt erhvervsområde, der er skudt op i løbet af de seneste par år. Det er placeret mellem Niels Bohrs Allé og Munkebjergvejs forlængelse. Området er ikke fuldt udbygget endnu og indeholder også boliger, der samlet set benævnes Munkebjerg Park. Arkivfoto: Mathias Banke
Revisionsfirmaet PwC rykker teltpælene op efter 24 år og er pr. 1. august flyttet ind i det nye erhvervsbyggeri Munkebjerg Business Park. De nye rammer tilbyder spændende muligheder for firmaet fremover.
Annonce

Hvis du fremover skal besøge revisionfirmaet PwC, så skal du ikke forbi Rytterkasernen, hvor firmaet ellers har været bosat de seneste 24 år. Den 1. august flyttede PwC nemlig ind i det nye erhvervsbyggeri Munkebjerg Business Park. Et byggeri, der ifølge Mikael Johansen, partner i PwC, tilbyder spændende rammer og muligheder for firmaet.

- Med de nye rammer ønsker vi være en del af et levende videnhus, der kan være med til at skabe innovation og nye samarbejder - både for PwC i Odense og for vores kunder, siger Mikael Johansen i en pressemeddelelse.

Munkebjerg Business Park er en del af Munkebjerg Park, og i de nye rammer får PwC selskab af firmaer som Nykredit, Totalkredit og Erhvervshus Fyn.

Til det nye byggeri hører også et stort konferenceområder, som PwC fremover vil kunne bruge til arrangementer for deres kunder og medarbejdere, bl.a. gå-hjem møder.

- Munkebjerg Business Park giver os en synlighed og en placering midt i et udviklingsområde, som vi finder meget spændende, lyder det fra Mikael Johansen.

PwCs indflytning i Munkebjerg Business Park er en del af første etape i erhvervsbyggeriet, som bliver udbygget med næste etape i det kommende år.

Et af Fyns andre store firma inden for branchen, EY, der tidligere hed Ernst & Young, er i øvrigt på vej ud i samme del af byen. EY flytter efter planen ind i et nybygget kompleks i Cortex Park nogle hundrede meter længere nede ad Niels Bohrs Allé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Leder: Tusind gange tak

Annonce