Annonce
Odense

Stort ejendomssalg: Kvickly i Dalum solgt

Den ejendom, der huser Kvickly i Dalumcentret, er solgt for et beløb på anslået mellem 60 og 70 millioner kroner. Den blev købt for godt 20 år siden for 26,3 millioner kroner.

Halvdelen af Dalumcentret får ny ejer. De 3800 kvadratmeter, hvor Kvickly bor til leje, er afhændet. Kommanditselskab valgte at sælge efter godt 20 års ejerskab.

Halvdelen af Dalumcentret på Dalumvej 46-48 får ny ejer. Det drejer sig om den del af centret, hvor Kvickly bor til leje, i alt 3800 kvadratmeter, som i godt 20 år har været ejet af et K/S (kommanditselskab) med ti enkeltpersoner som kommanditister.

Ejendommen blev købt i 1997 for 26,3 millioner kroner og er nu solgt for et beløb , der er "marginalt lavere" end udbudsprien på 71 millioner kroner. Nærmere på salgsprisen vil direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense, ikke komme det, ligesom han heller ikke ønsker at oplyse, hvem køberen er. Salget sker pr. 1. januar 2019, så det fremgår endnu ikke af offentligt tilgængelige registre, hvem der har købt ejendommen, hvor Kvickly efter det oplyste har lejekontrakt for de næst syv år.

Køberen af ejendommen blev fundet efter kort tid og ifølge Nybolig Erhverv Odense var det en kort salgsproces - alle forhandlinger var afsluttet og handlen var endelig efter knap to måneder.

- Vi var i salgsperioden i kontakt med flere investorer, der kunne være interesseret i lignende ejendomme, siger Bent S. Jensen og tilføjer, at Nybolig Erhverv Odense har flere interesserede købere til investeringsejendomme.

- Er det hurtige salg udtryk for, at det er et godt tidspunkt lige nu, hvis man vil sælge en investeringsejendom?

- Ja, i den grad. Der er virkelig godt gang i køb og salg, og vi er på et niveau, som da det gik allerbedst i 00'erne. Heldigvis er det meget mere solidt nu, fordi der er meget mere realisme bag handlerne. Købere skal stille med egenkapital, ofte op til 20 procent, for at kunne købe. Samtidig er renten fortsat lav, og der er mangel på andre investeringsmuligheder. Alt det er med til skabe et solidt og sundt marked, vurderer Bent S. Jensen.

- Ejendommen med Kvickly udgør lidt over halvdelen af Dalumcentret. Hvad med den anden halvdel, er den også til salg?

- Ja, det er den. Den har vi faktisk også til salg. Den er udbudt til 54 millioner kroner.

Den anden del af Dalumcentret er nogle hundrede kvadratmeter mindre, og der er flere mindre lejere. Desuden er den største lejer, Fakta, ophørt, og der er ikke rykket en ny ind i de lokaler. De faktorer er med til at bestemme prisen på den del af Dalumcentret, som altså stadig er til salg. Ejeren i dag er ligeledes et kommanditselskab, dog med en anden personkreds end det selskab, der har afhændet Kvickly-delen.

Markedet for investeringsejendomme er solidt i øjeblikket, vurderer direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv, der lige har solgt den ene halvdel af Dalumcentret efter en salgsproces på et par måneder. Den anden halvdel er også til salg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce