Annonce
Erhverv

Stort data-setup giver pote for fynsk bureau: Bedst af alle til at få indblik i, hvad forbrugerne vil have

Richard Wraae er administrerende direktør i Step, som har hovedsæde i Odense.
Kommunikationsbureauet Step har succes med et stort data-setup og klarer sig fint i landsdækkende analyse. Et andet fynsk bureau, Nørgård Mikkelsen, viser fremgang i analysen for ottende år i træk.

Det kun fem år gamle kommunikationsbureau, Step, er landets bedste inden for sin branche, når det handler om at have indsigt i forbrugernes behov og vaner. Det fremgår af en årlig undersøgelse, lavet af MyResearch, af landets bureauer.

Step, der er en del af Jysk Fynske Medier, har også pæne placeringer i to andre kategorier i undersøgelsen. Step er næstbedst, når det handler om fleksibilitet og agilitet, som det hedder, og bureauet vurderes som tredjebedst, når det gælder digitale kompetencer.

Samlet set har Step taget et ordentligt skridt op af listen, når alle parametre lægges sammen, idet det fynske bureau er hoppet fra en samlet 25.- til en 15.-plads. Det gør bureauet til årets højdespringer på listen, en betegnelse, der altid bliver nikket anerkendende til i branchen.

Annonce

Fremgang for ottende år i træk

Endnu bedre placeret ligger et andet fynsk bureau, Nørgård Mikkelsen, som indtager en samlet 4.-plads - en forbedring på tre pladser i forhold til sidste års analyse.

Nørgård Mikkelsen er eneste fynske bureau i Top 10, hvor de tre øverste er de samme tre som for et år siden - og i samme rækkefølge med nr. 1 nævnt først: &Co., Hjaltelin Stahl og Kunde & Co.

- Vi har i disse årlige analyser været på en nærmest uafbrudt image-optur siden 2014, hvor bureauet var nummer 25, og til i dag, hvor bureauet nu rykker ind i top fem. Det er ret enestående, fremhæver bureauets adm. direktør, Kasper Kjærsgaard Jensen.

Adm. direktør Kasper Kjærsgaard Jensen noterer, at bureauet får en højere placering i analysen over landets bedste bureauer for ottende år i træk. PR-foto: Nørgård Mikkelsen

- Dermed er vi altså ud over at være landets fjerdebedste også det klart bedste bureau med hovedkontor uden for hovedstaden, og det er vi selvsagt meget glade for, tilføjer han.

Annonce

Svar fra 884 kunder hos 53 bureauer

Resultaterne i analysen baserer sig på svar fra 884 marketingansvarlige hos de 63 deltagende bureauers kunder. I en anden del af analysen har kun kunder hos Step svaret på, hvordan de ser på bureauet, og her kommer Step ud på en fjerdeplads, når det handler om kundetilfredshed.

Mens Nørgård Mikkelsen har været i branchen siden 1967, grundlagt af Ove Nørgaard Mikkelsen, er Step som nævnt en af de nye i klassen med kun fem år på bagen og skabt i vore dages digitale tidsalder.

Step betegner sig selv som et kommunikationskollektiv, der tror på data og mennesker. Der er investeret omkring 40 mio. kr. i et data-setup, som giver adgang til den digitale adfærd hos fire ud af fem danskere.

- Alle kan indsamle data,  mange kan også bearbejde dem, så vi skiller os ud ved, at vi formår at bruge resultaterne af analyserne til at aktivere de rigtige, kreative løsninger hos vore kunder, siger Steps adm. direktør, Richard Wraae.

Bureauet beskæftiger godt 140 medarbejdere, de fleste i hovedsædet i Nedergade i Odense, resten på kontoret i København.

Nørgård Mikkelsen har omkring 70 ansatte, langt de fleste på hovedkontoret i Englandsgade på Odense Havn, resten på kontoret i København.Annonce

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning, inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sort røg fra skorstenen: Fynsværket skal droppe kul, men sidste år blev der skovlet ekstra meget kul i ovnen

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Fyn

Chefredaktøren anbefaler: Fem varme historier i en kold tid

Kerteminde

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

For abonnenter

Mads og Lena fra 'Årgang 20': Hvis et af børnene ikke vil på tv længere, så stopper vi

Navne For abonnenter

Dødsfald: Trompeten har lydt for sidste gang: Peter var både til Carl Nielsen og det populære

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Hos Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers vejer mors mening stadig tungt, når de unge skal vælge vej

Faaborg-Midtfyn

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

GOG

Emil Lærke er tabt for GOG og skifter til udlandet til sommer og direktør Kasper Jørgensen er virkelig ærgerlig over det.

Erhverv For abonnenter

Buschauffører vil have fordøren lukket og kontanterne ud:  - Bliver vi lagt ned, bliver trafikken i Odense også lagt ned

Middelfart

International handelsvirksomhed får nej til at fjerne bevaringsværdig skorsten: Den skal i stedet renoveres med hjælp fra fonde

Annonce