Annonce
Odense

Stort dansk navn til H.C. Andersen Festivals: - Sig uh uh …

Rasmus Seebach bliver det helt store trækplaster til næste års fredagskoncert under HCA Festivals. Arkivfoto: Michael Bager
Rasmus Seebach er første navn på plakaten til den traditionsrige fredagskoncert i Kongens Have under næste sommers HCA Festival.

Det bliver Rasmus Seebach, der kommer øverst på plakaten til næste års H.C. Andersen Festivals, når han bliver hovednavn ved den traditionsrige fredagskoncert i Kongens Have.

Det glæder festivaldirektør Peter Bøgholm, at det lige præcis er Rasmus Seebach, der varmer op til den weekend, hvor festivalen plejer at kulminere:

- Musik skaber stemninger og kan frembringe særlige følelser hos dem, der hører det. Og en af landets dygtigste kunstnere til lige præcis det, er Rasmus Seebach, og derfor er jeg stolt over at kunne tilbyde festivalens gæster den særlige koncertoplevelse, som Rasmus Seebach kommer til at stå i spidsen for i Kongens Have, siger Peter Bøgholm, der snart forventer at kunne præsentere yderlige to kunstnere til fredagskoncerten.

Sidste år var Mads Langer øverst på plakaten med Rasmus Walter og Danser med Drenge, som de andre navne.

Annonce

Udvider samarbejde

Dermed er en del af musikprogrammet i Kongens Have ved at være på plads allerede.

I sidste uge annoncerede HCA Festivals at de havde indgået et nyt samarbejde med koncertarrangørerne bag "Vi Elsker"-koncerterne. Det samarbejde betød, at man allerede fredag den 14. august vil præsentere "Vi Elsker 80'erne" i Kongens Have. Det bliver med navne som bland andre Spandau Ballet-forsangeren Tony Hadley, Back to Back, Tøsedrengenes vokale frontduo Anne Dorte & Maria, og Jørgen Klubien fra Danseorkestret. Dagen efter Rasmus Sebaach og de endnu ukendte navne, bliver det så ”Vi Elsker 90’erne”, der er tilbage med navne som Coolio - kendt fra nummeret "Gangsta's Paradise" - East 17, 2 Unlimited, Boyzlife og Robin S på plakaten.

De tre store koncerter betyder samtidig, at Kongens Have i lidt mere end en uge vil være hegnet ind. Modsat en stor del af den øvrige HCA Festivals, så kræver det en billet for at komme ind til koncerterne.

Billetter til fredagskoncerten med Rasmus Seebach sættes til salg mandag klokken 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Danmark

Liveblog: Så faldt dommen over Britta Nielsen - over seks års fængsel

Annonce