Annonce
Odense

Stort dansk navn til H.C. Andersen Festivals: - Sig uh uh …

Rasmus Seebach bliver det helt store trækplaster til næste års fredagskoncert under HCA Festivals. Arkivfoto: Michael Bager
Rasmus Seebach er første navn på plakaten til den traditionsrige fredagskoncert i Kongens Have under næste sommers HCA Festival.
Annonce

Det bliver Rasmus Seebach, der kommer øverst på plakaten til næste års H.C. Andersen Festivals, når han bliver hovednavn ved den traditionsrige fredagskoncert i Kongens Have.

Det glæder festivaldirektør Peter Bøgholm, at det lige præcis er Rasmus Seebach, der varmer op til den weekend, hvor festivalen plejer at kulminere:

- Musik skaber stemninger og kan frembringe særlige følelser hos dem, der hører det. Og en af landets dygtigste kunstnere til lige præcis det, er Rasmus Seebach, og derfor er jeg stolt over at kunne tilbyde festivalens gæster den særlige koncertoplevelse, som Rasmus Seebach kommer til at stå i spidsen for i Kongens Have, siger Peter Bøgholm, der snart forventer at kunne præsentere yderlige to kunstnere til fredagskoncerten.

Sidste år var Mads Langer øverst på plakaten med Rasmus Walter og Danser med Drenge, som de andre navne.

Annonce

Udvider samarbejde

Dermed er en del af musikprogrammet i Kongens Have ved at være på plads allerede.

I sidste uge annoncerede HCA Festivals at de havde indgået et nyt samarbejde med koncertarrangørerne bag "Vi Elsker"-koncerterne. Det samarbejde betød, at man allerede fredag den 14. august vil præsentere "Vi Elsker 80'erne" i Kongens Have. Det bliver med navne som bland andre Spandau Ballet-forsangeren Tony Hadley, Back to Back, Tøsedrengenes vokale frontduo Anne Dorte & Maria, og Jørgen Klubien fra Danseorkestret. Dagen efter Rasmus Sebaach og de endnu ukendte navne, bliver det så ”Vi Elsker 90’erne”, der er tilbage med navne som Coolio - kendt fra nummeret "Gangsta's Paradise" - East 17, 2 Unlimited, Boyzlife og Robin S på plakaten.

De tre store koncerter betyder samtidig, at Kongens Have i lidt mere end en uge vil være hegnet ind. Modsat en stor del af den øvrige HCA Festivals, så kræver det en billet for at komme ind til koncerterne.

Billetter til fredagskoncerten med Rasmus Seebach sættes til salg mandag klokken 12.

Annonce
Annonce
Fyn

Marienlyst dømt som pokaltaber

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce