Annonce
Indland

Storstilet politiaktion: Syv steder ransaget i jagt på narko og våben

Fyns Politi har ransaget syv forskellige steder på Sydfyn, Ærø og Langeland, og tre personer med relation til rockerverdenen er sigtet for våbenbesiddelse og narkobesiddelse. Foto: Palle Herløv

Fyns Politi har slået til i Svendborg, Rudkøbing, Marstal og Kværndrup, og fandt både våben og narko hos tre personer med relationer til rockerverdenen.

Annonce

Fyns Politi har slået til med ransagninger på syv forskellige adresser i det sydfynske område, og har ved den store koordinerede politiaktion fundet både narko, hash og våben.

- Vi har haft en kort efterforskning ud fra oplysninger om opbevaring af narko, og derfor valgte vi at slå til på de syv adresser, siger Jens Langdal, som er chef for Fyns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.

Aktionen fandt sted onsdag, hvor politiet ransagede adresser i Svendborg og Kværndrup, samt i Marstal på Ærø og Rudkøbing på Langeland.

Under ransagningerne fandt politiet blandt andet tre knive, en totenschlæger (kort slagvåben af læder eller gummi med indlagt blyklump/red.), peberspray, forskellige typer ammunition, en mindre mængde kokain, amfetamin, hash, skunk samt to stjålne køretøjer.

Politiet har sigtet tre personer på henholdsvis 23 år, 26 år og 27 år, som alle har tilknytning til rockerverdenen. Den ene blev anholdt, men er løsladt efter afhøring.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce