Annonce
Odense

Storms Pakhus viser kortfilm i efterårsferien

"Abu Adnan" handler om en Sayid, en syrisk læge og flygtning, der skal etablere en hverdag i en flække på Fyn. PR-foto
Et nyt samarbejde mellem Storms Pakhus, Odense Filmværksted og Vend Perspektivet sætter fokus på ungdommen via tre kortfilm, som er produceret af unge instruktører.
Annonce

Odense: Onsdag 14. oktober mellem klokken 18 og 20 byder Storms Pakhus på tre forskellige kortfilm, der sætter fokus på identitet, mangfoldighed og unge fra socialt udsatte områder.


Det er ikke nogen hemmelighed, at ungdomsgenerationen er presset som aldrig før, og vi vil gerne være med til at give de unge en stemme i deres egen debat.

Stephanie Brinck Harck, kommunikationsansvarlig for Storms Pakhus


- Det er ikke nogen hemmelighed, at ungdomsgenerationen er presset som aldrig før, og vi vil gerne være med til at give de unge en stemme i deres egen debat og sætte fokus på, hvorfor det netop kan være så svært at være ung i dag, siger Stephanie Brinck Harck, der er kommunikationsansvarlig for Storms Pakhus.

Filmen "Abu Adnan" er instrueret af Sylvia Le Fanu og produceret af Sune Wahl Sayid. Den handler om en syrisk læge og flygtning, der med sin søn har fået opholdstilladelse i Danmark og skal til at etablere en hverdag i en flække på Fyn. Det viser sig at være en udfordring for Sayid, der på samme tid må kæmpe med et nyt sprog i en fremmed kultur og forsøge at opretholde respekten fra sin søn, hvis tilpasning til det danske går hurtigere end hans egen.

"Instaværdig" er instrueret af Peter Salling og produceret af Ane Rahbek. Den handler om 20-årige Laura, der tager på photoshoot med sin veninde, da hun er ked af sin nuværende Instagram-profil. Undervejs opstår mange akavede, unaturlige og ubehagelige situationer. Det bliver tydeligt, at hun mister sig selv i processen.

Tredje film har titlen "Identitet" og er instrueret og produceret i samarbejde med fotograf Andreas Braamunk Møller og Anas Zrir. Den handler om, hvem man er, og hvornår man er det?

Storm Pakhus understreger, at der er flere tiltag, der gør det corona-sikkert at deltage: Der er begrænsede pladser, arrangementet afholdes i Drivhuset i hal 3, hvor der er masser af plads og mulighed for at holde god afstand til hinanden, og alle skal bære mundbind, når de bevæger sig rundt.

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at booke en plads. Det gøres her.

Bag projektet står Finn Nørgaard Foreningen med støtte fra Nordea Fonden samt Odense Filmværksted, der er støttet af fonden Filmtalent og Odense Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

76.457 biler om dagen: Efter 50 år kan Lillebæltsbroen få brug for en makker til at klare trafikpresset

112

Lige nu: Peter Madsen erkender sig skyldig i flugt og trusler

Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Annonce