Annonce
Nordfyn

Storkunde hos GLS: Par driver hver sin web-butik

Charlotte Holm står for net-butikken www.nostalgipaalandet.dk, hvor man blandt andet kan købe kalkmaling, kunsthåndværk og få inspiration til alle hobbyprojekter i hjemmet. Foto: Thomas Gregersen
Charlotte Holm og Jim Jensen har skabt to succesfulde forretninger, der begge drives fra hjemmet på en gård lidt uden for Bogense.

Skovby: Med en baggrund inden for håndværk havde Jim Jensen gennem et stykke tid gået og tumlet med idéen om at starte salg af skruer, bolte, møtrikker og anden befæstning i god kvalitet. På mindre end tre år er salget blevet så stor en succes, at han nu er i gang med at lede efter endnu en medarbejder.

- Da jeg havde fundet en god europæisk producent, der leverede kvalitet efter DIN-standarden, prøvede jeg at slå nogle tilbud op på Facebook. Det var sådan, jeg kom i gang - og da det kort efter nærmest eksploderede på Facebook, blev jeg klar over, at jeg skulle have lavet en professionel netbutik, fortæller Jim Jensen.

Siden er forretningen vokset med mere end 100 procent om året - sidste år 136 procent - og der er blevet så travlt, at Jim Jensen og hans kone Charlotte Holm må pakke ordrer en stor del af weekenderne.

Travlheden er ikke blevet mindre efter, Charlotte Holm også åbnede sin egen butik på nettet.

Under navnet nostalgipaalandet.dk sælger hun den populære kalkmaling og en række spændende hobbyprodukter til gør-det-selv-folket. Det går så stærkt for de to forretninger, at den gamle gård på Mortensdam i dag er blevet storkunde hos pakkefirmaet GLS og er den største afsender på Nordfyn. De har også sikret sig den danske forhandling af deres vigtigste produkter.

Samtidig driver både Skruebissen og Nostalgipaalandet en fysisk butik på adressen uden for Bogense, hvor der er mulighed for at komme og opleve produkterne og hente selv.

Annonce
Jim Jensen driver forretningen "www.skruebissen.dk", hvor man kan finde et bredt sortiment af skruer, bolte og møtrikker. Foto: Thomas Gregersen

Ny fysisk butik

- Vi er sådan nogen, der har fundet sammen med hvert vores kuld af børn, og på det tidspunkt lå Charlotte og kørte landet rundt med sit daværende job. Så vi skabte i første omgang netbutikken for, at hun kunne få mulighed for at arbejde hjemmefra, fortæller Jim Jensen.

Senest har Charlotte Holm udvidet Nostalgi på landet med en ny fysisk butik, hvor der bliver mulighed for at realisere en række af hendes planer.

- Her kan kunderne komme og opleve mine produkter. De kan opleve nogle af de møbel- og hobbyprojekter, jeg selv har arbejdet med, og så er det meningen, at jeg vil arrangere nogle workshops med forskellige spændende temaer, fortæller Charlotte Holm, der oprindeligt er uddannet dekoratør.

Hemmeligheden bag succesen på nettet er nogle helt klare principper, parret følger for begge deres butikker - og som indtil videre har givet gode anmeldelser hos Trustpilot.

- Service, service, service. I Skruebissen prøver vi at have alle varer på lager, og hvis man bestiller inden klokken 12, så får man som udgangspunkt leveret næste hverdag, fortæller Jim Jensen.

- For mig handler det også om hele tiden at have fingeren på pulsen og vide, hvilke trends der rør sig inden for hobbyartikler, indretning, brugskunst og farver, fortæller Charlotte Holm.

Den nye hobbybutik indvies med demonstration af en række forskellige kreative produkter søndag den 23. februar, hvor man har muligheden for at se begge butikker.

En af de meget populære effekter i øjeblikket er et rustpulver, der her er hældt over en nymalet lampe. Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

23-årig havde været til fest: Politiet mangler oplysninger om dræbt ung mand på motorvejen

Leder For abonnenter

Bevar sjælen i byerne

Hver gang man fjerner et hus, fjerner man noget af sjælen, sagde socialdemokraten Anders W. Berthelsen til avisen tidligere på ugen, mens han travede rundt i Hunderup-kvarteret i Odense sammen med en journalist for at kigge på en række af de matrikler, hvor gamle villaer er blevet revet ned til fordel for nybyggeri. Berthelsen har ret: Der forsvinder noget af et kvarters sjæl, når man river en epoke-typisk bygning ned i et kvarter for at erstatte den med et nymodens byggeri. Derfor er det klogt, at de fynske lokalpolitikere beslutter sig for at gennemføre bevarende lokalplaner for kvarterer og bydele, hvor man ønsker at bevare et særligt arkitektonisk udtryk. Det gælder både i Hunderup-kvarteret og i andre boligområder i Odense og på Fyn. Diskussionen om at bevare bygninger drejer sig nemlig ikke blot om nedrivning af gamle villaer i det fornemme Hunderup-kvarter. Det drejer sig også om Gerthasminde og om Møllers Villaby i Odense, og det drejer sig om dusinvis af bymiljøer i Faaborg, i Assens, i Svendborg, ja, i stort set alle de fynske byer. For i langt de fleste byer, landsbyer og bydele findes der karakteristiske bygninger eller kvarterer, som er værd at bevare. Bevares: Vores byer er ikke museer. Derfor er det ikke alle udhuse, cykelskure og parcelhuse, der partout skal bevares for eftertiden, for vores byer skal være levende og kunne udvikle sig i takt med tiden og behovet. En levende by betyder imidlertid ikke, at man som boligejer skal kunne rive bygninger ned efter forgodtbefindende. Tværtimod: I en levende by udviser man respekt for byen, for historien. For dens sjæl. De nedrivninger og nybygninger, som blev nævnt i avisen tidligere på ugen, var markante eksempler på, at det er nødvendigt at skærpe bevaringskravene i Hunderup-kvarteret. Derfor vil det være klogt at gennemføre en bevarende lokalplan i rigmandskvarteret, ligesom det vil være klogt at se på bevaringsindsatsen i andre områder i Odense og i de andre fynske byer. For vi skal have sjælen med. Også i vores byer.

Annonce