Annonce
Odense

Store bøder venter fulde folk på løbehjul i Odense

To odenseanere sigtes nu for spirituskørsel, efter at de lørdag kørte på løbehjul i beruset tilstand. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Odense: For nogle kan det næsten virke som et stykke legetøj. Men med en elmotor og to hjul er løbehjulet at karakterisere som et køretøj i færdselsloven. Og det kommer to løbehjulsbrugere i Odense nu til at mærke på den hårde måde, efter at de i weekenden kørte i beruset tilstand i byen. Begge blev stoppet af politiet lørdag aften. Den første i Asylgade og den anden på Skibhusvej.

Det koster en bøde på 2000 kroner, første gang man bliver stoppet. Anden gang stiger bøden til 4000 kroner, og bliver man ved, kan det ende med en fængselsstraf.

Foruden de to løbehjulsbrugere stoppede politiet tre bilister i weekenden, der alle var påvirkede af stoffer. Det skete på henholdsvis Rugårdsvej i Odense C, Ejbygade nær Vollsmose og Bladstrupvej i Odense N.

Annonce

En enkelt bilist gjorde sig søndag kort før klokken 08 uheldigt bemærket, da vedkommende i en soloulykke påkørte en lysmast. Også her viste føreren sig at være påvirket. I dette tilfælde af alkohol.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce