Annonce
Udland

Storbritannien ønsker ikke at forværre situationen

Storbritannien ønsker ikke at kappe de diplomatiske bånd med Rusland, men Moskva mener, at anklagen om mord mod en eksagent er en del af en politisk kampagne.

Annonce

Det britiske udenrigsministerium har gjort det klart, at det ikke ønsker at forværre forholdet til Moskva. Udmeldingen kommer, efter Ruslands udenrigsminister Sergei Lavrov har sagt, at beskyldningerne mod en tidligere KGB-agent i sagen om mordet på Aleksander Litvinenko er en del af en politisk kampagne.

- Vi er ikke interesseret i at forværre de diplomatiske relationer, siger en talsmand fra udenrigsministeriet. Han tilføjer, at mordet var en meget alvorlig forbrydelse, der bragte hundredvis af britiske borgere i London i fare.

Storbritannien sagde i sidste måned, at det vil anklage den tidligere KGB-agent Andrej Lugovoj for mordet på Aleksander Litvinenko i november måned sidste år.

Den forhenværende agent holdt imidlertid et pressemøde torsdag, hvor han afviste anklagerne og antydede, at den britiske efterretningstjeneste skulle være involveret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce