Annonce
Sport

Stor Watford-fejl hjælper haltende Tottenham til uafgjort

Glyn Kirk/Ritzau Scanpix
Tottenham fik ved hjælp af en stor målmandsfejl sikret et enkelt point mod Watford i Premier League.

Tottenham skulle lørdag bruge hjælp fra sin modstander til at sætte et point på kontoen i Premier League.

Watfords målmand Ben Foster var således i gavehumør, da han med en stor fejl i kampens afslutning gjorde det muligt for Dele Alli at udligne til 1-1, der også blev kampens slutresultat.

Christian Eriksen måtte se kampen fra tribunerne. Den danske midtbanekreatør sad ude med et trælår.

Watford så længe ud til at tildele Tottenham sit femte nederlag i de seneste seks kampe på tværs af alle turneringer.

Allerede efter små seks minutter kom Mauricio Pochettinos tropper således bagud, da franske Abdoulaye Doucoure sparkede et fladt indlæg fra Daryl Janmaat i mål.

Tottenham pressede efterfølgende på, men symptomatisk for holdets nuværende formkurve ville bolden bare ikke ind.

Men med cirka fem minutter tilbage af den ordinære spilletid hjalp Ben Foster hjemmeholdet godt på vej, da han i et forsøg på at opsnappe en bold i feltet fik jordet sin egen medspiller, med det resultat at Dele Alli kunne sparke bolden i et stort set tomt mål.

Det gav Tottenham blod på tanden, og Watford-feltet var under belejring i de sidste minutter, men Allis udligning forblev kampens sidste scoring.

Tottenham har nu 12 point på Premier Leagues syvendeplads.

Lidt længere oppe i tabellen finder man Kasper Schmeichels Leicester, der med en 2-1-sejr lørdag over Burnley hoppede op på andenpladsen med 17 point.

Schmeichel og co. kan dog blive overhalet i tabellen af både Manchester City og Arsenal, der skal i aktion henholdsvis senere lørdag og mandag.

Chelsea tog lørdag en 1-0-sejr over Newcastle og har ligesom Leicester 17 point. Marcos Alonso scorede kampens ene mål i det 73. minut.

Andreas Christensen sad ude med en skade i baglåret, som han pådrog sig i forbindelse med den seneste landsholdssamling.

Pierre-Emile Højbjerg, Jannik Vestergaard og resten af Southampton-truppen fik et enkelt point med sig fra lørdagens møde med Wolverhampton, der sluttede 1-1.

Højbjerg gjorde sig uheldigt bemærket, da han kort efter Southamptons 1-0-scoring i anden halvleg begik det straffespark, som Raúl Jiménez efterfølgende udlignede på.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce