Annonce
Middelfart

Stor sejlerfest venter forude

Youngstersejlerne kan glæde sig til nye oplevelser i den kommende sæson. PR foto
Middelfart Sejlklub serverer sammen med skiftende samarbejdspartnere og Middelfart Kommune i den kommende sæson sejlsport hele vejen rundt om Hindsgavl dels ved Middelfart Marina dels ud for Gammel Havn og Kulturøen.
Annonce

Middelfart: En ny sejlsportssæson venter lige om hjørnet, og i år bliver der masser af sejlsport at se på for byens borgere og for turisterne i byen og besøgende i marinaen. Ud over de faste sejladser: Brandsø Rundt, Fænø Rundt samt Columbus Two Star skal hele to DM-er samt Sejlsportsligaens 1. og 2. divisions sejladser også afholdes i Middelfart.

Allerede 18. og 19. april vil man kunne opleve et nyt samarbejde i dansk sejlsport, når Sejlsportsligaens organisation, MRD - Match Racing Denmark, Middelfart og Middelfart Sejlklub samarbejder om at introducere Youngsters sejlerne for den berømte sejladsform - Match Race.

MRD har i deres fornyede udgave taget fat på at genindføre denne sejladsform. Og her er det altså ungdommen, som skal have en saltvandsindsprøjtning med denne konkurrenceform. Sejladserne sejles i de legendariske DS 37`ere, som MRD og Middelfart Sejlklub er i besiddelse af.

Der venter store oplevelser for sejlerne på vandet ved Middelfart. PR foto
Annonce

DM og NM

Middelfart Sejlklub har fået tildelt opgaven at afholde DM og Nordisk Mesterskab, NoM, i bådtypen, Albin Express. Kapsejladsen afvikles sideløbende med DM i bådtypen L23. Alt i alt et kæmpe sejlsportsstævne for cirka 150 sejlere med base i Middelfart marinaen. Sejladserne afholdes i dagene 15. til 16. august.

Samme weekend og weekenden før, 8. til 9. august, besøger Danmarks Sejlsportsliga Middelfart inviteret af Middelfart Sejlklub og Middelfart Kommune. Imellem de to sejladsbegivenheder i august arbejder Middelfart Sejlklub på at sætte hele ugen mellem de to weekender i sejlsportens tegn. Sejlklubben og MRD samt Sejlsportsligaen vil sammen tilbyde sejladsoplevelser for både børn, unge og voksne i den række af potente racerbåde, som på det tidspunkt befinder sig i Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Trods nedgang i industrien hæver fynske Alumeco bundlinjen: Omstrukturering har givet pote

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

112

Lige nu: Peter Madsen erkender sig skyldig i flugt og trusler

Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Annonce