Annonce
Odense

Stor politiaktion i Odense: Flere anholdt og Nyborgvej afspærret

Politiet var fredag massivt til stede flere steder i Odenses østligste bydel. Ved Bauhaus i Risingkvarteret blev fire-fem personer anholdt, og i nærheden blev Nyborgvej afspærret på grund af efterforskning.

Odense: Fyns Politi var fredag sidst på eftermiddagen massivt til stede i Odenses østligste bydel, og flere personer blev anholdt.

En anholdt blev iført en såkaldt dna-dragt, før vedkommende blev taget med på politigården. Foto: LocalEyes

Ifølge avisens oplysninger blev fire-fem personer anholdt ved byggemarkedet Bauhaus i Risingkvarteret, som ligger tæt på både Vollsmose og Femkanten - to områder kendt for at huse bandekriminelle personer, herunder Vollsmosegruppen. To anholdte blev iklædt særlige hvide dna-dragter. Flere af de anholdte har relationer til bandemiljøet.

Ved Bauhaus standsede politiet en sort Mercedes personbil, der blev undersøgt nærmere.

Samtidig var politiet massivt til stede på Nyborgvej, hvor man afspærrede den ellers stærkt trafikerede del omkring Korsløkkeparken. Det er her, en anden af Odenses kriminelle bandegrupperinger - Korsløkkegruppen eller NBV (en forkortelse for Nyborgvej) - holder til.

Ifølge et tweet fra Fyns Politi var der tale om et færdselsuheld, som betød at Nyborgvej blev spærret mellem Ejbygade og Cikorievej - en strækning på omkring 800 meter.

Et vidne, avisen har talt med, forklarede, at der både var ambulance, politibiler og politihunde på stedet, og ifølge vidnet så det ud til, at man ledte efter mulige spor. Herunder dna-spor. Én person skulle være flygtet fra færdselsuheldet.

Flere unge iført hættetrøjer forsøgte først på aftenen at komme ind bag politiets afspærringer på Nyborgvej, men blev afvist af betjentene. Det var ved at komme til konfrontationer mellem parterne.

Det har ikke været muligt at få en opdatering på hændelserne fra Fyns Politi.

De to bandegrupperinger Korsløkkegruppen og Vollsmosegruppen har i årevis ligget i konflikt med hinanden, og en skudveksling mellem de to grupperinger kostede i juni 2020 den 31-årige Abdinur Mohamed Ismail livet. En 21-årig mand sidder varetægtsfængslet, mistænkt for drabet. Han tilhører Vollsmosegruppen.

Om episoderne har noget med bandekonflikten at gøre er hverken be- eller afkræftet.


Nyborgvej var fredag aften afspærret på grund af et færdselsuheld. Det var i hvert fald meldingen fra Fyns Politi. Foto: Martin Kloster
Korsløkkeparken ved Nyborgvej er hjemsted for en af byens bander. Foto: Martin Kloster
Politiopbuddet var massivt. Foto: Martin Kloster
Foto: LocalEyes
Foto: LocalEyes
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Tina Petersen betaler selv 25.000 kr. for genoptræning: Politikere kræver redegørelse om hendes forløb

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce