Annonce
Erhverv

Stor ordre til Ib Andresen: Danmarks første letbane skaber arbejde på Fyn

Langeskov-koncernen Ib Andresen Industri skal levere stål til Århus Letbane, der bliver Danmarks første af sin slags. Pressefoto

Langeskov-koncernen Ib Andresen Industri skal producere trinbrætter af stål til Århus Letbane, der bliver landets første af sin slags. Det sker henover foråret i samarbejde med Aarsleff Rail A/S.

Når passagererne i fremtiden skal stige på letbanetogene i Aarhus, vil stålleverandøren Ib Andresen Industri fra Langeskov have haft en væsentlig finger med i spillet.

Letbanestationernes trinbrætter - altså platformene, hvorpå ind- og udstigning skal ske - vil nemlig være produceret i Langeskov, hvor stålkoncernen Ib Andresen Industri har sit hovedsæde.

Salgsdirektør for Ib Andresen Industri, Søren Eriksen, glæder sig over ordren, der er bestilt at letbanens ansvarshavende entreprenørselskab, Aarsleff Rail A/S.

- Vi er specialister i bearbejdning af stål, hvorfor projektet med Aarsleff Rail A/S ligger lige til højrebenet. Vi kender Aarsleff-koncernen indgående gennem vores samarbejde i forbindelse med elektrificeringen af det danske jernbanenet. At de igen vælger os som leverandør, betragter vi som en stor anerkendelse af vores arbejde, skriver salgsdirektøren i en pressemeddelelse.

Konkret skal Ib Andresen Industri bearbejde i omegnen af 250 ton stål, som vil blive leveret henover foråret, når Aarsleff Rail begynder på monteringen af trinbrætterne på de i alt 44 aarhusianske stationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Annonce