Annoncørbetalt indhold

Stor leverandør af industrislanger med hovedsæde på Fyn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Fyn er en ø med masser af vækst og et godt og frodigt erhvervsliv, som virkelig forstår at markere sig, både på landsplan og internationalt. Fynboerne har altid være innovative og smarte til at finde de gode nicher og producere varer og produkter af høj kvalitet. Man kan ikke sige andet end at dette aktive og produktive erhvervsliv er med til at skabe Danmarks gode omdømme ude i verden, som pålidelige og dygtige samarbejdspartnere. Også nationalt han Fyn potentiale.


Annonce

Er man på jagt efter gode industri slanger, så er det helt sikkert også på Fyn, man skal lede, hvis man vil have fat i de bedste. Hos Fontenay har man næsten 30 års erfaring på feltet, så her er tale om en virksomhed med stor erfaring og meget viden i bagagen. Firmaet har en bred kundekreds i dansk industri, til hvem den leverer industri slanger i metermål. Og ikke bare hvilke som helst slanger. Nej, her er tale om gennemprøvet, solid kvalitet. Det vidner 30 år på banen om.


Tre årtier i branchen 

I Middelfart på Fyn finder vi hovedsædet til denne virksomhed, der har forsynet dansk industri med slanger i snart tredive år. Siden 1992 har Fontenay været leverandør på dette område, og har kunder over hele landet. Det får man kun, hvis man er en pålidelig og kvalitetsbevidst leverandør, som er til at stole på for kunderne. Man kommer ikke sovende til sådan en kundeportefølje.


Her har man også 20 års erfaring med kompressorer, oliekølere og tankvogne, så der ligger en stor viden oplagret i denne gæve, fynske virksomhed. Der foruden er der mange andre gode ting, som dette firma er eneforhandler af, og som dagligt kommer industrien til gode. Det er vigtigt for en virksomhed af denne art at være på forkant med de behov, der opstår hos kunderne, så de kan levere så snart efterspørgslen viser sig.


Dansk helt igennem 

Selvom navnet Fontenay kunne lyde udenlandsk, så er virksomheden 100% dansk ejet, og virksomheden drives først og fremmest i Danmark. Det betyder noget at være en vigtig spiller på markedet i sit eget hjemland. Og med den skønne beliggenhed centralt i kongeriget, så finder man vist ikke noget mere dansk end Fontenay. Og det har sine klare fordele.


For det betyder noget for kunderne at kunne henvende sig på deres eget modersmål og blive forstået med det samme. Ofte er der spørgsmål forbundet med bestillingerne, og så er det rart at kunne forklare problematikken på godt dansk. Dansk industri er en branche, hvor jævne folk skal kunne kommunikere og blive forstået med det samme. Her har det vist sig at være en stor fordel at ligge i det sprogområde man betjener.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.