Annoncørbetalt indhold

Stor jubel i Båring GF over rekordbeløb fra Energi Fyn

Båring GF har fået 13.413 kroner fra FynskSupport, og det store beløb gør en kæmpe forskel for den lille idrætsforening.
13.413 kroner. Så mange penge lander på kontoen hos Båring GF, og den vestfynske forening har lige nu armene i vejret. Den rundhåndede check kommer fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport.

- Vi har aldrig før modtaget så stort et beløb, så det er vi naturligvis utrolig stolte over og glade for. Det store beløb gør en kæmpe forskel for vores lille idrætsforening.

Sådan siger Ejvind Juelsgaard, der er formand for Båring GF med 250 medlemmer, der nu alle får glæde af pengegaven på 13.413 kroner. En gave, der kommer fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport, som siden 2011 har støttet klubber og foreninger over hele Fyn med sammenlagt ni millioner kroner.

Det er ifølge Energi Fyn vigtigt at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv.


Annonce

- Pengene fra FynskSupport betyder, at vi kan udvikle på vores frivillige trænere og sende dem på kurser, så vi kan tilbyde vores medlemmer et endnu bedre produkt. Derudover har vi udgifter til vores kunstgræsbane, som vi udvider fra en halv til en hel bane. Så pengene skal nok blive brugt, fortæller Ejvind Juelsgaard og tilføjer:

- Det er rart at mærke, at folk bakker op om vores forening, og det er rart at se, at vores store benarbejde for at skaffe medlemmer giver pote. Derfor håber vi også på, at endnu flere i lokalområdet vil tilmelde sig FynskSupport-ordningen via Energi Fyn i løbet af 2021.

En ekstra vigtig støtte i år

Sponsorordningen er helt på Energi Fyns regning. Hver gang en kunde tænder for strømmen eller varmen fra gasfyret, giver energiselskabet et beløb til den klub eller forening, som kunden har valgt at støtte via FynskSupport. Faktisk er mere end 500 fynske klubber og foreninger med ombord i ordningen, og Energi Fyn har haft den store pengepung fremme i år. Det er blevet til hele 1,5 millioner til de fynske klubber og foreninger. En støtte, der ifølge kommerciel direktør hos Energi Fyn, Finn Andersen, er ekstra vigtig lige nu.

FynskSupport har på 11 år støttet fynske klubber og foreninger med sammenlagt 9 millioner kroner.


- Mange klubber og foreninger har det vanskeligt i denne tid på grund af coronapandemien og restriktioner, så det betyder meget for os, at vi med pengene kan bidrage positivt ude i klubberne. Og som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv og på tværs af aktiviteter, siger Finn Andersen.

Ikke en lukket klub

Energi Fyn giver 2 øre per kilowatt-time el og 6 øre per kubikmeter gas til den klub eller forening, som kunden ønsker at støtte. Det betyder, at hver aftale giver cirka 100 kroner ekstra om året.

- Energi Fyn er et andelsselskab, som er ejet af mere end 210.000 fynboere, og det betyder meget for os, at vi gennem FynskSupport kan give noget igen til vores andelshavere, forklarer Finn Andersen og tilføjer, at alle kan være med.

For man behøver ikke selv at være medlem af en klub eller en forening for at være med i FynskSupport. Både familie, venner og lokale virksomheder kan tilmelde sig og støtte foreningslivet på Fyn uden at skulle hive ekstra penge op af lommen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.