Annonce
Sydfyn

Stor interesse kolliderer med covid-19: Endnu et borgermøde om trafik på Tåsinge

Den trafikale kommer i fokus på ikke bare et, men to borgermøde på Tåsingeskolen afdeling Lundby. Foto: Katrine Becher Damkjær
Covid-19 kombineret med mange tilmeldte har gjort det nødvendigt at holde et ekstra borgermøde om de trafikale forhold på Sydtåsinge.
Annonce

Sydtåsinge: Det er sådan noget, der snildt kan holdes på en aften - under normale omstændigheder.

Men på grund af corona-virussen er omstændighederne ikke normale for tiden, og derfor bliver der holdt nok et borgermøde om de trafikale forhold på Tåsinge i forlængelse af det, der bliver holdt på Tåsingeskolen afdeling Lundby torsdag 13. august.

Det oplyser Michael Timm, der er  afdelingsleder i Svendborg Kommune.

- På grund af coronaen må vi maksimalt være 100 i lokalet, men vi har fået 191 tilmeldinger. Så vi er nødt til at holde et ekstra møde, siger han.

Annonce

Input fra folket

Årsagen til borgermøderne er, at et konsulentfirma skal i gang med at lave en analyse af de trafikale forhold på Tåsinge.

- Det kan man godt gøre ud fra et fagligt synspunkt alene, men vi vil gerne høre, hvordan folk oplever det derude. Alle deres input vil vi så skrive sammen i et stort dokument, som vi vil aflevere til rådgiverne, siger Michael Timm.

Forventningen er, at konsulentvirksomheden vil have en færdig rapport klar ved udgangen af oktober, og den skal så indgå, når politikerne skal beslutte, hvad der skal sættes anlægsmidler af til.

Det ekstra møde bliver holdt torsdag 20. august klokken 19, og der er i øvrigt ingen grund til at dukke spontant op.

-Hvis nogen ud over de tilmeldte møder op, bliver de afvist ved indgangen. Det er vi nødt til på grund af coronaen, siger Michael Timm.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Cannabiseventyret og jobmarkedet smuldrer: Frustreret producent må fyre 20 medarbejdere på Odensefabrik

Annonce